Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rubiinit

Rubiinit ovat iältään 12–14-vuotiaita. Rubiinit-ryhmässä tanssija tanssii yleisesti 1–2 vuotta, jonka jälkeen tanssija siirtyy harjoittelemaan Smaragdien ryhmän kanssa. Rubiineilla on esiintymisiä, kilpailuja, tiiviskursseja sekä leirejä vuoden aikana.

Rubiinien koreografiaharjoitusten lisäksi tanssijat valitsevat baletin, nykytanssin ja showtanssin edistyneen tason tunnit sekä Pointe -edistyneet ja kehonhuollon harjoitusohjelmaansa. Lisäksi Rubiineilla on Broadway ja Heels -perus/jatkotason tunnit. Rubiineille suositellaan soolo/duo -tuntia tai soolo/duo Plus -tuntia harjoitusohjelmaan.


Rubiinien tanssijat voivat hakea joko Serenade tai Harmony -ryhmään. Serenade ja Harmony ovat molemmat suunnattu noin 13–19-vuotiaille tanssijoille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan edistyneelle tasolle. Ryhmien toiminta on suunniteltu niin, että se antaa valmiuksia kohti tanssijan ammattilaisuutta ja tanssin ammattillisia opintoja.
Serenaden tanssijat harjoittelevat Rubiinien ryhmän lisäksi Serenaden balettipainotteisessa harjoitteluohjelmassa. Harmonyn tanssijat harjoittelevat Rubiinien ryhmän lisäksi Harmonyn show- ja nykytanssipainotteisessa harjoitteluohjelmassa.


Rubiinien harjoitusohjelma 7 h 45min /viikossa tai enemmän:

* Rubiinit -baletin koreografia 30 min

* Rubiinit -nykytanssin koreografia 30 min
* Rubiinit -showtanssin koreografia 30 min

* Baletin tekniikka (12 v +) edistyneet 75 min

* Pointe -edistyneet 30min
* Nykytanssin tekniikka (12 v +) edistyneet 75 min
* Showtanssin tekniikka (12 v +) edistyneet 75 min
* Kehonhuolto 30 min
* Broadway (12 v +) perus/jatkotaso 60 min

* Heels (12 v +) perus/jatkotaso 30 min

* Vapaavalintaiset lisätunnit tanssijan halutessaan


Rubiinien kauden 2023-2024 harjoitusaikataulu: Rubiinien harjoitusaikataulu
Edustusryhmien kausimaksut löytyvät hinnasto -sivultamme.Rubiinien ryhmään haetaan hakutilaisuuden kautta. Lisää tietoa täältä.