Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Opettajat

Opettajien email-osoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@tanssila.fi.  (Huom! Ei koske tiiviskurssien opettajia.)

Iiris Salmenmaa

Iiris Salmenmaa on opiskellut tanssia Helsingin tanssiopiston erikoiskoulutusluokalla vuosina 1993–2004. Ammattitanssijan tutkinto Iiriksellä on Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta (2006). Balettitanssijana Iiris on työskennellyt Suomen lisäksi Sveitsissä (2006-2007) ja Virossa (2004-2005) sekä kiertueilla mm. Ranskassa, Saksassa, Latviassa (2004, 2013-2015).

Iiris on tanssinut myös erilaisissa tapahtumissa ja ryhmissä vuodesta 2009 alkaen (mm. Pieni Suomalainen balettiseurue, Ulpu Dance company, Nexus Dancers, Seastars Dancers, Ballet Classique du Paris)
Iiris on kilpaillut kilpatanssissa (vakiotanssit sekä latinalaistanssit) vuosina 2007-2014.

Iiris on valmistunut lastentarhanopettajaksi Helsingin yliopistosta 2013. Helsingin kaupungilla hän on ollut opettajana sekä alle 3-vuotiaiden että esikouluikäisten ryhmässä vuosina 2015–2017. Syksystä 2017 alkaen Iiris on ollut opintovapaalla viimeistellen varhaiskasvatuksen maisteriopintojaan.

Iiris on iloinen persoona, joka pitää huolen oppilaistaan. Koreografiset prosessit ovat lähellä Iiriksen sydäntä ja tällä hetkellä työn alla ovat Tanssilan Gaalan teos Toiveiden puutarha sekä koreografiaprojekti fantasiaooppera Tomtebobarneniin. Aiemmin Iiris on tehnyt mm. kokoillan tanssisadun Klaara, Krista ja Pähkinänsärkijä (2016).

Iiris on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2006 alkaen sekä tehnyt leiritoiminnanjohtajan töitä vuodesta 2010 alkaen. Tanssilan Iiris on perustanut kesällä 2013. Tällä hetkellä Iiris toimii Tanssilassa rehtorina ja tanssinopettajana. Iiris toimii myös edustusryhmien ja lastentanssin vastaavana opettajana.

Marjukka Lukkaroinen

Marjukka on harrastanut tanssia ja muuta liikuntaa lapsesta saakka. Hän treenaa ja kilpailee yhä aktiivisesti tanssin parissa. Marjukka on kilpaillut ja menestynyt lajissaan niin SM-kuin MM-tasollakin.

Marjukka on työskennellyt tiiviisti opetus- ja ohjaustehtävissä lasten parissa usean vuoden ajan.

Marjukalla on lisäksi luokanopettajan koulutus Helsingin yliopistosta.

Tanssilassa Marjukka on opettanut syksystä 2015 alkaen. Marjukka on toiminut kouluikäisten tuntien vastuuopettajana nyky- ja showtanssin osalta Tanssilassa jo vuodesta 2017 alkaen. Marjukka opettaa myös Tanssilan edustusryhmiä, Jalokiviä.

Tanja Kautiainen

Tanja on ammattitanssija, joka on tanssinut Suomen kansallisbaletin lisäksi Virossa. Tanja on valmistunut Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta. Tanja on koulutukseltaan myös liikunnanohjaaja ja hän työskentelee Helsingin kaupungin liikuntavirastossa. Tanja on tällä hetkellä kotona 4 pienen lapsen kanssa. Tanjalla on vuosien tanssin opetuskokekumus lastentanssituntien, satubaletin ja baletin parista. Tanssilassa Tanja on opettanut syksystä 2016.Tanja on toiminut kouluikäisten tuntien vastuuopettajana baletin osalta Tanssilassa jo vuodesta 2017 alkaen. Tanja opettaa myös Tanssilan edustusryhmiä, Jalokiviä.

Karoliina Papinoja (ent. Rosenberg)

Karoliinan tanssitausta nuoruudesta on klassisessa baletissa. Hän on ammattiopinnoissaan syventynyt nykytanssiin ja valmistunut tanssijaksi Outokummun tanssin koulutuslinjalta 2014 ja valmistunut tanssinopettajaksi Savonia Ammattikorkeakoulusta.

Karoliina on työskennellyt laaja-alaisesti taiteen kentällä niin tanssijana, koreografina kuin opettajana ja hän on erityisen kiinnostunut kehosta ja sen rajattomuudesta, kaikesta mitä meissä jo on ja miten saisimme valjastettua sen käyttöömme omassa tanssissamme. Karoliina pitää arvossa opetuksen dialogisuutta ja kannustavaa oppimisilmapiiriä.

Karoliina on ollut Tanssilassa opettajana vuodesta 2016. Karoliina on ollut Jalokivien opettajana syksystä 2017.

Milena Tuominen

Milena aloitti tanssimisen 3-vuotiaana ja tuli valituksi Helsingin Tanssiopiston erikoiskoulutusluokalle 8-vuotiaana. Milena suoritti laajan koulutuksen Helsingin Tanssiopiston erikoiskoulutusluokalla ja valmistui Sibelius-lukion tanssilinjalta vuonna 2004. Milena täydensi opintojaan suorittamalla näyttötutkinnon Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksessa, ja valmistui sieltä ammattitanssijaksi vuonna 2006. Hän on tanssinut ammattilaisena balettiryhmässä Tartossa, Virossa vuosina 2008-2012. Ryhmän produktioihin kuuluivat klassiset baletit, nykybaletit, nykytanssiteokset, musikaalit, oopperat ja operetit.

Milena on opettanut lastentanssia ja balettia Suomessa. Tartossa asuessaan hän opetti tanssijan työnsä ohella nykytanssia balettikoulun oppilaille sekä balettia voimistelijoille.

Milena on toiminut Tanssilan opettajana keväästä 2016 ja aikuisten tuntien vastuuopettajana vuodesta 2017 alkaen. Milena opettaa myös Tanssilan edustusryhmiä, Jalokiviä.

Iina Ruohomäki

Iina on tanssinut pienestä pitäen ja 7-vuotiaana hän alkoi tanssia Porissa maineikkaassa Liisa Nojosen koulun erikoiskoulutusluokalla. Lajeihin on kuulunut baletti, jazz, nykytanssi, showjazz sekä hip hop. Iina on suorittanut tanssitaiteen perusopinnot. Nykyään hän opiskelee ammattikorkeakoulussa liiketaloutta ja kieliä. Iina on toiminut opettajana Tanssilassa syksystä 2016 alkaen.

Jenna Tervala

Jenna aloitti tanssimisen jo pienenä. Päätanssilaji on aina ollut showtanssi, mutta myös muita lajeja mm. hip hoppia, jazzia, balettia, kilpatanssia ja discoa on tullut tanssittua. Jenna on tanssinut 3 vuotta myös Tanssilan Smaragdit-ryhmässä. Jenna on opettanut tanssia vuodesta 2015 ja Tanssilassa hän on ollut opettajana keväästä 2016.

Alina Pappi

Alina valmistui tanssitaiteen kandidaatiksi Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance -korkeakoulusta kesällä 2016. Kolmen Lontoossa vietetyn opiskeluvuoden jälkeen hän palasi Suomeen, mutta jatkaa työskentelyä tanssijana, koreografina, tanssinopettajana sekä tapahtumatuottajana kotimaansa lisäksi myös ulkomailla.

Ammattiopinnoissaan Alina syventyi mm. nykytanssin eri tekniikoihin, balettiin, improvisaatioon ja Labanin liikeanalyysiin. Nykytanssin ja baletin lisäksi hänen tanssitaustaansa sisältyy myös karakteria, jazzia, katulajeja sekä tanssiteatteria.

Tanssilassa Alina on opettanut keväästä 2017.

Vera Nevanlinna

Vera Nevanlinna on tehnyt pitkän uran ammattitanssijana esiintyen lukuisten koti- ja ulkomaisten koreografien teoksissa. Hän on myös toiminut koreografina ja esiintynyt ympäri maailmaa, mm. Shanghaissa, Yokohamassa, New Yorkissa ja Los Angelesissa. Lisäksi hän on tehnyt useita monitaiteellisia yhteistöitä eri alojen taiteilijoiden kanssa. Hän on toiminut Zodiak – Uuden tanssin keskuksen taiteellisena johtajana, soittanut rumpuja yhtyeessä Branden Women sekä valmistunut freelance-valokuvaajaksi Muurlan kansanopistosta ennen tanssijan opintojaan. Tällä hetkellä hän toimii vierailevana tanssijana Tukholman Cullberg-baletissa. Vera on opettanut kursseja Zodiak - Uuden tanssin keskuksessa sekä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa Helsingissä, Montclair State Universityssä New Jerseyssä, University of Californiassa, Los Angelesissa ja Berkelyssä sekä Henry Jurriens Foundation-koulussa Amsterdamissa. Vera opiskelee tällä hetkellä joogaopettajaksi Kaisa Kärkkäisen johdolla. Vera on opettajana kannustava, heittäytyvä, intuitiivinen ja tarkka. Vera aloitti Tanssilassa syksyllä 2017.

Silja Kähkönen

Silja on tanssinut 14 vuotta, joista kuusi erikoiskoulutusryhmässä. Siljan pääaine on ollut klassinen baletti ja sen lisäksi hän on tanssinut jazztanssia, nykytanssia, lyricalia, comercialia ja karakteritanssia. Kilpailumenestystä on mm. Valtakunnallisen Balettikilpailun ryhmien 1. ja 3. sija. Silja on suorittanut tanssin laajan oppimäärän perusopinnot. Tanssilassa Silja aloitti kesällä 2018.

Ville Nylén

Ville Nylén on Vantaan ja Kuopion kautta Helsinkiin päätynyt monipuolinen tanssinalan ammattilainen. Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulusta vuonna 2014 ja tällä hetkellä hän opiskelee Teatterikorkeakoulussa tanssinopettajan maisteriohjelmassa. Villellä on kokemusta taiteilijana sekä opettajana toimimisesta vaihtelevissa yhteisöissä ja usein monitaiteisissa konteksteissa. Hänen osaamiseensa kuuluvat erityisesti nykytanssi, tanssin varhaiskasvatus, improvisaatio ja taiteen soveltava käyttö. Ville pitää tanssissa tärkeänä aitoa kohtaamista, elämyksellisyyttä ja uuden yllättävän äärellä olemista, unohtamatta liikkeen ja vauhdin riemua. Ville aloittaa Tanssilassa syksyllä 2018.

Martta Kuusela

Martta on aloittanut tanssin jo nuorena showtanssin parissa. Showtanssin ohella hän on käynyt Kaisaniemen ala-asteen tanssilinjaa, jossa pääapaino on ollut nykytanssissa. Martan pääharrastus on kuitenkin ollut muodostelmaluistelu, jota hän on harrastanut 10 vuotta. Muodostelmaluistelussa hän on joukkueensa kanssa voittanut kansallisten junioreiden loppukilpailu kultaa ja Helsingin aluemestaruuden. Martalla on työkokemusta lasten ohjaamisesta mm. usean vuoden askartelukerhon opettajana toimimisen kautta. Martta aloitti työskentelyn Tanssilassa kesällä 2019 leiriohjaajana ja jatkaa syksyllä 2019 lasten tuntien opettajana.

Melinda Karkola

Melindalla on takanaan usean vuoden tanssi-ja voimistelutausta ja aloitti viimeiseksi mainitun jo viisivuotiaana. Voimistelu vei useaan kilpailuun joista kotiintuomisina oli mm. SM-kulta vuonna 2013. Sen jälkeen Melinda aloitti tanssin, jossa päälajeina on ollut baletti, show sekä jazz. Hän tanssi Tanssilan edustusryhmä Smaragdeissa neljä vuotta, joukkueen perustamisesta lähtien.
Tanssilassa opettajana Melinda aloitti syksyllä 2017, ja on toiminut myös Tanssilan kesäleireillä opettajana.

Elina Hauta-aho

Elina Hauta-aho on helsinkiläinen tanssitaiteilija ja kahden pienen pojan äiti. Elina on työskennellyt tanssin kentällä jo yli kymmenen vuoden ajan laaja-alaisesti esiintyen, kooten yhteen työryhmiä teosideoidensa ympärille, opettaen, toimien mentorina ja projektien tuotantotyötä tehden. Elina valmistui 2008 Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi tanssijan koulutusohjelmasta ja sitä ennen vuonna 2006 Nykytanssin opettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta. Elina veti Keski-Pohjanmaan Kansanopiston Tanssitaidelinjaa Kälviällä 2014-16. Opettajana Elinalle on tärkeää jokaisen oppilaan kohtaaminen, yhdessä tanssiin heittäytymisen riemu, luottamuksen ilmapiiri, jossa on hyvä harjoitella ja oivaltaa. Tanssilassa Elina on opettanut kesästä 2019 alkaen.

Mimi Matinpalo

Mimi on iloinen ja energinen tanssija ja tanssinopettaja. Tanssi on ollut lähellä Mimin sydäntä 3-vuotiaasta asti, ja tanssiuran aikana Mimi on kisannut aktiivisesti hiphopin ja showtanssin maailmassa sekä osallistunut erilaisiin tanssiprojekteihin. Tanssissa Mimille on tärkeää heittäytyminen ja itsensä ilmaisu. Mimi on suorittanut taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän ja viime vuoden Mimi vietti Pariisissa opiskellen ja treenaten tanssia. Mimin tunneilla heittäydytään tanssin maailmaan erilaisten teknisten sarjojen ja kehonhallintatreenien kautta. Tärkeintä on tanssin ilo.

Nina Mamia

Ninan tanssipolku sai alkunsa 7-vuotiaana primaballerina Seija Simosen opissa. Mukaan tuli pian myös jazz- sekä moderni tanssi ja tuolloin oli selvää, että tanssista tulee Ninalle ammatti.

Nina on opettanut tanssia ja teatteria lähes 20 vuotta. Hänen repertuaariinsa kuuluu satubaletti, lastentanssi, baletti, aikuisbaletti, nykytanssi, kehitysvammaisten tanssi, senioriryhmien tanssi ja tanssiteatteri. Nina on opettanut ja vetänyt erilaisia projekteja lapsista ja nuorista aina ammattilaisiin asti laajasti Uudenmaan alueella.

Nina on valmistunut koreografiksi Teatterikorkeakoulusta ja ohjaajaksi Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadiasta. Tanssinopettajan opintoja hänellä on Turun Taideakatemiasta.

Nina on toiminut koreografi -ohjaajana sekä tanssija -näyttelijänä vapaissa ryhmissä ja kaupunkien teattereissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vuonna 2014 Nina perusti oman nykytanssiteatteri Mamia Companyn, joka tekee teoksia niin lapsille kuin aikuisillekin.

Opettajana Ninalle on tärkeää jokaisen oppilaan kohtaaminen, hyväksynnän ilmapiirin luominen, tanssin riemu ja ilmaisun yhdistäminen tanssitekniikkaan. Tanssilassa Nina aloittaa syksysytä 2019.

Sini Parkkinen

Liikunta ja taide ovat aina olleet läheisiä asioita Sinille. Keväällä 2019 hän valmistui Oulun ammattikorkeakoulun showtanssin suuntautumisvaihtoehdosta tanssinopettajaksi (AMK) ja palasi kotikonnuilleen pääkaupunkiseudulle. Opinnoissaan Sini on saanut valmiuksia moniin tanssialan töihin ja syyslukukauden 2017 hän vietti tanssijan vaihto-opinnoissa Institute of the Arts Barcelona -yliopistossa opiskelleen kuutta eri tanssilajia. Monipuolisuus onkin yksi Sini vahvuuksista ja päälajeikseen hän lukee mm. show- ja nykytanssin monet muodot, street ja commercial dancen sekä musikaalitanssin. Sini on myös tanssinut eri tanssikatselmuksissa ja -kilpailuissa menestystä keränneissä kokoonpanoissa.

Sinillä on taustallaan myös yksinluistelun 13 vuotinen kilpaurheilu-ura. Hän tekee edelleen luistelun kanssa töitä mm. koreografioiden muodossa.

Sinin opetuksessa on tärkeää musikaalisuus ja monipuolisuus. Opettajana hän on energinen, vaativa sekä kannustava. Sini haluaa rohkaista oppilaitaan ylittämään itsensä ja pitää huolta, että tuntien ilmapiiri tukee tätä. Hyvä perustekniikka sekä uudet haasteet ja oivallukset kulkevat käsi kädessä läpi kauden. Kilpaurheilutaustan omaavana hän tietää, millaista on tavoitteellinen harrastaminen, mutta haluaa myös tarjota onnistumisia ja iloisia hetkiä kaikille tanssioppilaille ikään ja taitotasoon katsomatta. Tärkeintä on tekeminen kannustavassa ja turvallisessa ilmapiirissä. Tanssilassa Sini aloittaa syksystä 2019.

Nella Turkki

Nella on kannustava ja piristävä tanssi- ja teatteriopettaja, jolle tanssissa tärkeää on luovuuden ja liikkeen tuoman nautinnon löytäminen sekä erilaiset kohtaamisen hetket tanssin yhteydessä. Tanssin erilaisia työkaluja nokkelasti muokkaava Nella tekee monipuolisia tunteja, jotka haastavat uuden oppimisessa ja luovat iloista mieltä. Nella opettaa lapsiryhmiä sekä inspiroivia intensiivikursseja, jotka avartavat tanssin mahdollisuuksia.


Nella on valmistunut tanssijaksi yliopistosta Saksasta, Kölnistä pääaineenaan nykytanssi, sekä opiskellut tanssin pedagogisia opintoja Saksassa ja Itävallassa. Nella on myös teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) ja on opettanut teatteri-improvisaation, näyttelijäntyön kursseja sekä erilaisia tanssitunteja aloittelijoista ammattilaisiin. Tämän lisäksi Nella on toiminut useiden sosiaalisten tanssiproduktioiden ohjaajana kansainvälisesti. Tällä hetkellä Nella tekee tanssinopettajan maisteriopintoja Teatterikorkeakoulussa.

Nellan monipuolisten tuntien aikana otetaan huomioon monenlainen oppiminen sekä uusien asioiden löytöretkeily kannustavassa ilmapiirissä. Kehittyvän tanssitaidon lisäksi tunnit luovat tilaa oman kehon kuuntelulle ja lisäävät kehotietoisuutta. Nella toimii Tanssilan opettajana syksystä 2019 lähtien ja toivottaa jokaisen oppilaan lämpimästi tervetulleeksi tanssin riemuun!

Tanssilan tiivarien ja leirien opettajat kaudella 2019–2020

Ella Snellman

Ella on Tukholman Balettakademista valmistunut ammattitanssija, jolla on monen vuoden treenaustausta niin nykytanssissa, baletissa, jazzissa, kuin commercial-lajeissa. Ella on työskennellyt niin tanssijana kuin koreografina gaala/dinnershow-esityksissä, musiikkivideoilla, kuin teatteriproduktioissa ja seuraavaksi Ellalla on edessä tanssijan rooli Robin Hood The Musical-produktiossa Tukholmassa. Ellalla on myös 10 vuoden tausta rytmisessä voimistelussa edeten Pohjoismaiden mestaruuteen mikä on opettanut pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä treenaamisessa minkä Ella haluaa myös välittää oppilailleen. Ellalle tärkeää on heittäytyminen ja tanssin ilo ja hän haluaa tunneillaan saada oppilaat ennen kaikkea uskaltamaan. Ella aloittaa syksyllä 2019 Tanssilassa tiiviskurssien ja Haagan keskiviikon lasten ja nuorten Dance Mixin opettajana.

Elisa Lejeune

Elisa Lejeune

Elisa Lejeune

Elisa on lapsesta pitäen harrastanut tanssia ja sen ohella myös sirkusta teatteria ja telinevoimistelua. Lastenhoitajana Elisa on toiminut 8 vuotta. Elisa on valmistunut Helsingin yliopistosta varhaiskasvatuksen opettajaksi sekä Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen kandidaatiksi. Tällä hetkellä Elisa opiskelee Teatterikorkeakoulussa tanssitaiteen maisterilinjalla. Elisa tanssiikin edelleen myös itse aktiivisesti.

Elisa on opettanut Tanssilassa keväästä 2015 alkaen.

Keväästä 2018 alkaen Elisa pitää tanssisynttäreitä ja on mukana erilaisissa tapahtumissa ja tiiviskursseilla. Muuten hän keskittyy keväästä enemmän teatterikorkeakoulun opintoihin sekä tanssijan töihin.

Carolina Puukko

Carolina on toiminut opettajana Tanssilassa vuodesta 2015 alkaen. Carolina on tullut tutuksi monien lastenleirien johtajana. Carolin on koulutukseltaan lastentarhanopettaja sekä luokanopettaja. Carolinan tanssitaustalla on katutanssilajeja, salsaa sekä erilaisia tiiviskursseja muissa lajeissa.

Maria Kangasaho

Kipinän tanssiin Maria sai 6-vuotiaana Pietarissa, Venäjällä, kun äiti vei hänet tanssiklubille, jossa opetettiin kilpatanssia. Siellä harrastajia oli paljon sekä kuri ja kilpailu tiukka. Läpi koko uran Maria on tanssinut 10-tanssia ja opettaa myös molempia tyylejä.
Marian parhaimpia saavutuksia on 2011 10-tanssin SM 3. ja 2013 Latino Show SM 2. Tämä lisäksi Maria on saavuttanut lukuisia finaalisijoja SM- ja GP-kilpailuissa juniori luokasta yleiseen ja voittanut useammat ikäkausimestaruuskilpailut.
Ammattilaiseksi Maria siirtyi syksyllä 2013. Hän on suorittanut sekä Suomen Tanssiurheiluliiton (STUL) että Suomen Tanssinopettajain Liiton (STOL) tutkinnot sekä kansainvälisen IDTA Licentiate tutkinnon latinalaistansseissa. Parhaillaan hän valmistautuu kansainväliseen IDTA Licentiate tutkintoon vakiotansseissa.
Tällä hetkellä Maria toimii täysipäiväisenä tanssinopettajana. Tanssinopettajatutkinnon lisäksi Maria on valmistunut keväällä 2014 liiketalouden tradenomiksi Haaga-Helian Ammattikorkeakoulusta Johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmasta. Maria tekee myös pukuja ja kampauksia. Häneltä voi varata konsultaatioaikaa tämä tiimoilta.
Maria kehittää itseään jatkuvasti sekä Suomen että ulkomaisten huippuammattilaisten johdolla. Hän on myös tuttu näky erilaisilla treenileireillä ja kilpailuissa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Oppia Maria hakee mm. Jukka Haapalaiselta ja Sirpa Suutari-Jääsköltä, Jens Werneriltä, Barbara Nagode Ambrozilta ja Peter Stokkebroelta.

Opettaessaan Maria on tiukka, mutta kannustava ja kärsivällinen. Hänelle perustekniikka on lähellä sydäntä ja hän uskookin mahdollisimman luonnolliseen, aitoon liikkeeseen. Vuorovaikutus on hänelle syy tanssiin ja sitä hän pyrkii välittämään myös oppilaisiinsa. Maria uskoo, että tanssi lähtee sisältä ja keho on instrumentti jonka avulla tuomme sen esille.

Tanssilassa Maria on opettanut vuodesta 2018 alkaen erilaisilla tiiviskursseilla. Hän on tehnyt Latino Show -kilpailuihin koreografioita yhdessä Iiris Salmenmaa kanssa keväästä 2019 alkaen.

Venla Mustonen

Venla on valmistunut tanssijaksi Trinity Laban - konservatoriosta Lontoosta kesällä 2016. Sitä ennen Venla valmistui Kuopiosta lukion tanssilinjalta ja treenasi iltaisin aktiivisesti eri lajeja nykytanssista street-lajeihin. Opintojen jälkeen Venla on tehnyt poikkitaiteellisia projekteja, esiintynyt tanssijana sekä opettanut street- lajeja ja nykytanssia. Venla painottaa tunneillaan rentouden löytämistä tarkan ja intensiivisen työskentelyn raameissa. Musikaalisuus ja kulttuurinen konteksti ovat läsnä tekemisessä. Tanssilassa Venla on aloittanut syksyllä 2019 tiiviskurssien merkeissä.