Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Omatoimiharjoittelu

Omatoimiharjoitteluaikana salissa ei ole vastaavaa opettajaa, vaan tanssijat ovat salissa itsenäisesti.

Omatoimiharjoittelussa jokainen tanssija voi keskittyä treenaamaan omia asioitaan. Tärkeää omatoimiharjoittelussa on jokaisen tanssijan arvostaminen ja hillitty, hyvä käytös salissa.

Omatoimiharjoitusten aikana on Tanssilassa toisessa salissa opettaja paikalla, joka vastaa tilan ovien sulkemisesta ja on apuna, jos omatoimiharjoituksissa tulee tanssijoille jotain kysyttävää esimerkiksi tekniikan tai muun käytöstä.

Omatoimiharjoitusajalla ei saa käyttää Tanssilan tarvikkeita. Musiikkilaitteen käyttö on sallittua, jos tanssijat osaavat käyttää laitteita. Suosittelemme oman musiikin käyttöä, jos tanssisalin tekniset varusteet ovat vieraita käyttäjälle.

Omatoimiharjoitukset

- voit treenata sooloa, duoa, häätanssia tai harjoitella jotain tanssiteknistä liikettä

- jokaista salissa olijaa arvostetaan

- harjoittelemaan voivat tulla tanssitaipaleen alkumetreillä olevat tai ne, jotka harrastavat tanssia jo aktiivisesti

- omatoimiharjoitusajalla voivat treenata myös ammattilaiset

- jokainen tanssija saa vuorollaan käyttää musiikkia

- jos haluat tehdä musiikilla, kysy muilta, käykö se heille

- omatoimitreeneissä on positiivinen tekemisen tunnelma. Jokainen saa yrittää, harjoitella, onnistua ja epäonnistua turvallisessa ilmapiirissä

- omatoimiharjoitukset eivät ole riehumista varten. Jos joku/jotkut eivät osaa olla omatoimiharjoituksissa, pyydämme muita tanssijoita kertomaan toisen salin opettajalle asiasta heti, jolloin riehujat tai ne, jotka eivät osaa käyttäytyä, poistetaan salista.

- omatoimiharjoituksiin on mahdollista tulla edullisella kertahinnalla tai ostaa kausikortti.

- jos havaitset salissa roskaa/likaa/rikkinäisiä asioita, esim. musiikkisoitin ei toimi -> ilmoita heti asiasta Tanssilan toimistolle info(a)tanssila.fi.

Omatoimiharjoittelu kuuluu osana soolot ja duot PLUS -ohjelmistoa.