Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koreografiaryhmät


Koreografiaryhmät ovat edistyneen tason ryhmiä yli 14-vuotiaille nuorille ja aikuisille. Koreografiaryhmät tarjoavat tanssijoille viikkotunteja monipuolisemman mahdollisuuden tanssin harrastamiseen.

Fortuna on nuorten klassisen baletin koreografiaryhmä ja vastaava ryhmä aikuisille on Helmet Baletti (20 v+). Mirage on showtanssin koreografiaryhmä ja Eclipse nykytanssin koreografiaryhmä nuorille tanssijoille. Helmet Show (20 v+) ja Helmet Show (30 v+) ovat nyky/showtanssin koreografiaryhmä aikuisille. Ikäjaot ovat suuntaa-antavia.

Koreografiaryhmät mahdollistavat edistyneen tason tanssiharrastuksen Tanssilan edustusryhmätoimintaa pienemmällä viikottaisella tanssimäärällä. Jokainen ryhmä on itsenäinen kokonaisuus, jossa pääsee nauttimaan esiintymisestä, eläytymisestä ja kilpailemisesta. Nuorten koreografiaryhmät ovat osa Tanssilan edustusryhmä Smaragdien harjoitusohjelmaa. Helmet Show -ryhmistä on valittavana yli 7 tanssijan koreografiaryhmä tai koreografian pienryhmä, jossa on enintään 7 tanssijaa.

Koreografiaryhmät tarjoavat mahdollisuuden kehittää omaa liikekieltä, tekniikkaa ja lavakarismaa avoimessa ilmapiirissä. Tanssilan pedagoginen pohja, turvallinen, korkeatasoinen ja positiivinen oppimisympäristö näkyy myös näiden ryhmien toiminnassa.

Ryhmät esiintyvät, kilpailevat ja pyrkivät tekemään erilaisia projekteja ja yhteistyökuvioita alan ammattilaisten kanssa.

Koreografiaryhmien yhteydessä on tekniikkatunti, jota suositellaan kaikille koreografiaryhmään osallistuville. Tekniikkatunneilla tanssijat pääsevät syventymään tanssitekniikan osaamistaan. Koreografiaryhmien harjoituksissa ei tehdä erillisiä lämmittelyjä. Viikottaisen harjoituskerran lisäksi koreografiaryhmillä on tiiviskurssi ennen varsinaisen kauden alkua elokuussa ja tammikuussa. Ryhmään valitut tanssijat saavat kausi-infon, jossa kerrotaan tulevan kauden suunnitelmat ja aikataulut.

Koreografiayhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta vuosittain. Tanssijoilta odotamme vahvaa tanssitekniikkaa, innostusta sekä kykyä sitoutua viikottaiseen harjoittelukertaan, tiiviskursseille, esiintymisiin ja kilpailuihin. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.