Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Koreografiaryhmät


Koreografiaryhmät tarjoavat tanssijoille viikkotunteja monipuolisemman mahdollisuuden tanssin harrastamiseen. Koreografiaryhmiä nuorille on klassisen baletin ryhmä Fortuna, nykytanssin ryhmä Eclipse sekä showtanssin ryhmä Mirage. Latinoshown koreografiaryhmä on jaoteltu yli 10-vuotiaiden alkeet/perustason sekä yli 12 -vuotiaiden jatkotason ryhmiin. Aikuisille on showtanssiryhmä Helmet Show ja balettiryhmä Helmet Baletti.

Eclipse, Mirage ja Fortuna mahdollistavat edistyneen tason tanssiharrastuksen ilman vaativaa sitoutumista. Latinoshown koreografiaryhmä on taas kaikille lajista innostuneille avoin ryhmä. Helmet Show ja Helmet baletti on aikuisten jatko/edistyneen tason ryhmiä. Jokainen ryhmä on itsenäinen kokonaisuus, jossa pääsee nauttimaan esiintymisestä, eläytymisestä sekä syventymään tanssin tekniikkaan. Yhdistele vapaasti ryhmiä tai osallistu vain yhteen viikottain!

Eclipse - nykytanssin ja näyttämötaiteen koreografiaryhmä 13–19-vuotiaille

Mirage - showtanssin koreografiaryhmä 13–19-vuotiaille

Fortuna - klassisen baletin koreografiaryhmä 13–19-vuotiaille

Latinoshown koreografiaryhmä 10 + ja 12v.+

Helmet Show -showtanssin koreografiaryhmä yli 20-vuotiaille

Helmet Baletti -baletin koreografiaryhmä yli 20-vuotiaille

Tanssilan koreografiaryhmät on perustettu ajatuksella, että tanssijat pääsevät toteuttamaan tanssin intohimoaan ja esiintymään yhdessä motivoituneen porukan kanssa. Jokainen ryhmä harjoittelee kerran viikossa, jonka lisäksi suosittelemme osallistumaan kyseisen tanssilajin jatko- tai edistyneen tason tekniikkatunnille. Yksi vaihtoehtoinen tekniikkatunti on aina koreografiaharjoituksen yhteydessä ja toimii samalla hyvänä lämmittelynä koreografiatunnille. Koreografiaryhmien harjoituksissa ei tehdä erillisiä lämmittelyjä.


Miksi koreografiaryhmä?

Koreografiaryhmät tarjoavat mahdollisuuden kehittää omaa liikekieltä, tekniikkaa ja lavakarismaa avoimessa ilmapiirissä. Tanssilan pedagoginen pohja, turvallinen, korkeatasoinen ja positiivinen oppimisympäristö näkyy myös näiden ryhmien toiminnassa.
Ryhmät esiintyvät ja kilpailevat tanssijoiden toiveita kuunnellen sekä pyrkivät tekemään erilaisia projekteja ja yhteistyökuvioita alan ammattilaisten kanssa.


Miten ryhmiin haetaan?

Hae mukaan koreografiaryhmiin! Ryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Latinoshown koreografiaryhmään ei tarvitse hakea mukaan erikseen, vaan voit ilmoittautua sille normaalisti.

Tanssijoilta odotamme vahvaa tanssitekniikkaa, innostusta sekä kykyä sitoutua viikottaiseen harjoittelukertaan. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.