Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Neoklassinen

Neoklassinen tanssitunti pohjautuu klassiseen balettiin, mutta ottaa paljon vaikutteita nykytanssista ja showtanssista. Tämä tunti onkin näiden lajien fuusio. Tunnilla harjoitellaan pääasiassa aukikierrossa tapahtuvia liikesarjoja ja isossa osassa ovat myöskin kauniit ylävartalon liikkeet ja käsien liikeradat.

Tunti on täynnä tekniikkaa, mutta pääpaino on silti koreografian tanssimisessa. Tunnilla aihealueet kehittyvätkin kuin siivellä, sillä tunnilla tehdään pieni yhteinen alkulämmittely, jonka jälkeen pääpaino on tanssiaskelissa ja koreografian harjoittelussa.

Tunnilla harjoitellaan esitys Tanssilan näytöksiä varten. Kaikki tanssitunnille osallistuvat tanssijat esiintyvät Tanssilan näytöksissä syksyllä ja keväällä.

Kenelle?

Tunti sopii balettitanssijoille, jotka haluavat vahvistaa lyyristä liikettä ja pehmeää sitkeyttä ja liikkeiden virran jatkuvuutta.

Tunti sopii myös showtanssijoille, jotka haluavat kehittää aukikierron käyttöä ja saada tanssiinsa lisää eleganssia.

Tunnit on jaoteltu ikätason mukaisesti

8v+ / Tämän tason tunnilla tutustutaan neoklassiseen tanssiin. Koreografia tehdään pehmeillä tossuilla.

10v+ / Tämän tason tunnilla harjoitellaan neoklassista tekniikkaa ja koreografiaa pehmeillä tossuilla.

12v+ / Tämän tason tunnilla harjoitellaan neoklassista tekniikkaa ja koreografiaa sekä pehmeillä että kovilla tossuilla. Tunnilla edistyneimmät tanssijat tekevät kovakärkisillä tossuilla. Opettaja ohjeistaa tunnilla, ketkä harjoittelevat kovakärkisillä ja ketkä pehmeillä tossuilla. Kovakärkisillä harjoittelevilla tanssijoilla tulee olla jatko/edistyneen tason kärkitossutekniikka hallussa.

Mitä mukaan?

Tunneilla ollaan balettivarusteissa.