Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssilan näytökset ja esityksetTanssimaan oppii vain tanssimalla ja esiintymään vain esiintymällä!

Tanssilan omissa lukukauden esiintymisissä esiintyvät kaikki Tanssilan oppilaat. Jokaiselle Tanssilan tanssijalle tarjotaan mahdollisuus esiintyä sekä syys- että kevätlukukaudella järjestettävissä koulumme omissa näytöksissä. Näytöksiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta näytös on usein hieno kokemus ja rohkaisemme tanssijoita esiintymään. Esiintymiskokemus harjoitteluprosesseineen on tanssijoiden yhteinen projekti, jossa harjoitellaan myös muita taitoja tanssin lisäksi.

Tanssilan joulu- ja kevätmatineat


Soolo- ja duotanssijoille järjestetään kausittain oma soolonäytös Kristalli-salissa, joka muuntuu led-valojen ja näyttämöverhojen myötä tunnelmalliseksi teatteritilaksi. Soolojen Säihkettä -näytöksessä uudet ja kokeneet solistit sekä duoparit pääsevät esittämään koreografiansa yleisölle.

Soolojen Säihkettä


Tanssila 10v. Gaala

Kausi 2022-2023 on juhlavuosi, koska Tanssila juhlii 10. toimintavuottaan lasten- ja nuortentanssiin erikoistuneena tanssikouluna. Juhlavuosi huipentuu Aleksanterin teatterilla järjestettävään Gaalaan, jossa nähdään erilaisia tanssiteoksia ja koreografioita. Taiteellisena johtajana toimii Tanssilan rehtori Iiris Salmenmaa ja koreografioista vastaa hänen lisäksi edustus- ja intensiiviryhmien opettajat.

Tanssilan 10v. Gaala