Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nina Nallurina


Nallurinan tulostettavia aktiviteettejä!

Nallurinan värityshaaste PDF

Nallurinan numeropeli PDF

Nallurinan värityshaaste yhteenlaskuilla PDF

Tanssillinen risti-nolla PDF

Aakkosien väritystehtävät PDF

Nallurinan jouluseikkailu, pelilauta ja ohjeet PDF


Katso Nallurina-tuokioita Solidsportin kanavalla, www.nallurina.fi !

Nallurina-tuokio on suunnattu erityisesti varhaiskasvatus- ja alkuopetusikäisille lapsille. Nallurina-tuokioissa liikutaan erilaisissa tunnelmissa. Muun muassa viidakko, avaruus, prinsessat ja erilaiset eläimet ovat ensimmäisen kauden teemoja.

Nina Nallurinan tuokiossa vetäjänä on lastentarhanopettajana ja tanssijana toiminut Iiris Salmenmaa. Iiriksen lisäksi ohjelmassa vierailee myös muita vieraita tanssinopettajina.

Nallurina-tuokio sopii kaikille tanssista ja liikkumisesta kiinnostuneille lapsille ja toki myös lapsenmielisille aikuisille.

Nina Nallurina on valkoinen jääkarhu, joka rakastaa tanssimista. Nina on aina halunnut olla ballerina, minkä vuoksi häntä onkin alettu kutsua Nallurinaksi.

Nina Nallurina haluaa jakaa tanssin iloa kaikenikäisten kanssa. Hän on kiinnostunut tanssin lisäksi myös askartelusta, tieteellisistä kokeista ja kaikesta hauskasta, jännittävästä ja kauniista!

Nallurinaa voi seurata Nallurinan omalla Instagram-tilillä sekä Facebookissa

@nallurina!

Nallurinan sähköposti on nallurina@tanssila.fi. Voit lähettää Nallurinalle myös sosiaalisen median kautta omia tanssivideoita tai haasteita!

Nallurinan videot täältä!

Tervetuloa pitämään hauskaa yhdessä!