Muut tanssitunnit

Poikien oma tanssitunti

Tanssimista ja liikkumista rennon rempeseästi - tällä tunnilla on vauhtia!

Poikien tanssitunnilla tutustutaan nykytanssin perusteisiin vauhdikkaasti. Tunneilla on myös tanssi- ja liikuntaleikkejä sekä kisailuja. Tunnilla on tietysti myös erilaisia venytyksiä, perusliikkumistaitoja ja esiintymisen harjoittelua. Tällä tunnilla ei seikkailla keijujen maailmassa vaan luovien tanssiharjoitusten keinoin sukelletaan mm.savannin eläinten, merirosvojen ja hirviöidenkin maailmaan.

Tunti sopii 6-9-vuotiaille.

Mitä päälle? Shortsit/Trikoot ja t-paita.

Tällä tunnilla on käytössä myös tanssivihko, jonka oppilas saa opettajalta. Muistathan ottaa myös sen mukaan tunnille samoin kuin vesipullon! Täällä tulee hiki!

VOIT JÄTTÄÄ TOIVEESI POIKIEN TUNNIN PERUSTAMISELLE. TUNTEJA PERUSTETAAN KYSYNNÄN MUKAAN.

Aikuisten tanssi- ja venyttelytunti

ikuisten tunnilla tehdään tanssitekniikkaa niin nykytanssin kuin baletinkin alalta. Jokaisen tunnin lopussa otetaan aikaa myös venyttelyyn ja/tai rentoutukseen.

Tunti sopii sinulle, joka olet tanssinut aiemmin ja haluat palauttaa asioita mieleesi tai sinulle, joka haluat kokeilla tanssia harrastuksena aikuisiällä. Aloitamme syksyn alussa peruasioista. Tunneilla tanssisarjat vaikeutuvat ja niitä rakennetaan jo aiemmin opitun pohjalle. Tule heti mukaan, niin pääset hyvin mukaan.

Mitä päälle? Oman tyylin mukaan joustavat vaatteet, esim. trikoohousut ja urheilutoppi sekä sukat/tossut. Voit kysyä tunnilla lisää sopivista varusteista.

VOIT JÄTTÄÄ TOIVEESI AIKUISTEN TUNNIN PERUSTAMISELLE. TUNTEJA PERUSTETAAN KYSYNNÄN MUKAAN.

Tanssimatematiikka

Ainoastaan Tanssilassa mahdollisuus oppia matematiikkaa tanssillisesti ja liikunnallisesti! Tunnilla tutustuaan lastentanssin keskeisiin liikkumisen muotoihin ja tanssiasentoihin. Matematiikan osalta käydään läpi esi- ja alkuopetuksen aihealueita. Tutkimustulokset osoittavat, että tanssimatematiikalla on positiivista vaikutusta lasten matemaattisten taitojen kehitykseen! Tule kokeilemaan!

Mahdollisuus osallistua myös tutkimukseen, jolloin saat tietoa lapsesi matemaattisista taidoista ja niiden kehityksestä vuoden aikana! (Ei osallistumispakkoa.)

Ikäsuositus: 5,5v.-8v.

Mitä päälle?
Tytöt: Tanssipuku/tiukat trikott ja tykäistuva toppi/t-paita.
Pojat:: Shortsit/trikoot ja tyköistuva paita. Pitkät hiukset kiinni! Tällä tunnilla ollaan paljain varpain.

VOIT JÄTTÄÄ TOIVEESI TANSSIMATEMATIIKKA-TUNNIN PERUSTAMISELLE. TUNTEJA PERUSTETAAN KYSYNNÄN MUKAAN.