Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mirage Junior (14-15 v) -showtanssin koreografiaryhmä


Mirage Junior ja Mirage

Mirage on toiminut kevääseen 2024 asti yhtenä ryhmänä. Syyskaudesta 2024 alkaen Mirage jakautuu kahdeksi eri ryhmäkseen: Mirage Junioriksi ja Mirageksi.

Mirage Junior

Mirage Junior on jatko/edistyneen tason showtanssin koreografiaryhmä 14–15-vuotiaille nuorille. Mirage Juniorissa tanssijat saavat mahdollisuuden päästä esiintymään, kilpailemaan ja syventämään omaa tanssiteknistä osaamistaan. Mirage Junior toimii itsenäisenä showtanssin erikoisryhmänä ja harjoittelee kerran viikossa (45 min). Mirage Junior on myös osa Tanssilan edustusryhmä Smaragdien harjoitusohjelmaa. Smaragdit tanssivat ryhmässä pääsääntöisesti kaksi vuotta.

Tuntien avoin ja innostava ilmapiiri sekä upeat koreografiat vievät mukanaan! Showtanssimaailma on tunnettu isoista hypyistä, näyttävistä jalannostoista, pirueteista sekä vaikuttavista koreografioista. Mirage Juniorissa ryhmä tekee näyttävän koreografian, jossa jokainen tanssija pääsee haastamaan itsensä. Mirage Junior esiintyy kausittain Tanssilan näytöksissä ammattitasoisella lavalla sekä kilpailee useita kertoja vuodessa.

Suosittelemme kaikille Mirage Juniorin tanssijoille showtanssin edistyneen tason tekniikkatuntia (75 min), joka pidetään ennen Mirage Juniorin harjoituksia. Tälle tunnille ilmoittaudutaan myös erikseen ja tämä tekniikkatunti on vapaasti valittavana myös niille tanssijoille, jotka eivät ole Mirage Junioein koreografiaryhmässä mukana. Tekniikkatunnilla tutustutaan liikekieleen ja nykytanssin tekniikkaan, jota hyödynnetään myös Mirage Juniorin koreografiatunneilla. Koreografiaryhmän harjoituksissa ei tehdä erillisiä lämmittelyharjoituksia vaan oletetaan kaikkien tanssijoiden olevan valmiina tanssimaan. Mirage Juniorin tanssijoilla on erillinen pidempi koreografiaharjoitus ennen varsinaisen kauden alkua elokuussa ja tammikuussa. Mirage Junioriin valituille tanssijoille lähetetään kausi-info seuraavan kauden suunnitelmista ennen kauden alkua. Opettaja informoi ryhmää myös kauden aikana, kun esiintymisaikataulut varmistuvat.

Aikataulut, hinta ja hakeutuminen mukaan

Mirage Juniorin kyseisen vuoden opettajat ja aikataulutiedot löytyvät aikataulusivulta.

Mirage Juniorin kausimaksut löytyvät hinnasto -sivultamme.

Hae mukaan Mirage Juniorin innostavaan ryhmään! Mirage Junioriin haetaan hakutilaisuuden kautta. Tanssijoilta odotamme innostusta, vahvaa tanssitekniikkaa sekä kykyä sitoutua viikottaiseen harjoittelukertaan, erillisiin koreografiaharjoituksiin ennen varsinaisen kauden alkua sekä kauden aikana tapahtuviin esiintymisiin. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.

Tarvittavat varusteet

Tanssijat tarvitsevat treeneihin omat varusteet sekä esiintymisiä ja kilpailuja varten edustusvaatteet, joita pidetään tapahtumissa päällä.

Harjoituksissa tanssijoilla voi olla päällä omat treenivaatteet, kuten tanssiin sopivat housut ja tanssipuku/toppi. Opettajalta voi kysyä lisää ohjeita kauden alussa.

Esiintymisiä varten on tanssijoilta löydyttävä perusvarusteet, joista mm. shortsit ja toppi voivat toimia myös esiintymisasun osana. Tutustu tarvikelistaan.

Esiintymisiä varten tanssijat saavat lainakseen Tanssilan korkeatasoiset esintymisasut ja pääkoristeet.

Koreografiaryhmien tarvikelista.pdf

Ryhmän toiminta edellisinä vuosina

- 2022 Mirage valittiin esiintymään Kuopio Tanssii ja soi -taidetanssifestivaalille teoksella: Autioitunut maa / 15min /kor. Tuisku Toivonen

- 2023 Mirage, 3. sija HML-tanssikilpailu Why don´t you see me? / kor. Josephina Chelelgo

- kunniakirja 2023 Estradi-tanssikilpailu

- Je suis lá / Eclipsen tanssijat yhdessä Miragen tanssijoiden kanssa loivat 20minuuttisen teoskokonaisuuden Tanssilan 10v. juhlagaalaan keväällä 2023 / kor. Karoliina Papinoja ja Tuisku Toivonen

(Mirage on ollut vuosien aikana aktiivinen ja menestynyt tanssiryhmä. Päivitämme puuttuvia tietoja pian lisää.)

2024–2025

Kausi 2024-2025 on tanssikisoihin painottunut vuosi Tanssilan erikoisryhmillä. Mirage Junior ryhmää tähtää kilpailemaan FDO:n juniorien sarjassa muodostelmakoreografialla. Lisäksi Mirage Junior kilpailee useammassa muussa kilpailussa vuoden aikana, nämä kilpailut tarkentuvat kauden alettua, n.1-2 kilpailua syksyllä ja 2–4 kilpailua keväällä.