Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Metsälän studio

Metsälän studio sijaitsee Metsälässä, Käpylän juna-aseman vieressä.
Studion osoite on Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki.

Studio on ensimmäisessä kerroksessa. Tiloissamme on kaksi tanssisalia, foyer sekä keittiö.

Metsälän Foyer

Kristallisali

Kristallisali on kooltaan n. 110m2.

Lattia on hieman joustava, pehmustettu tammilaminaatti. Tanssisalissa on musta tanssimatto. Kristallisalin korkeus on noin 2,5-3,5 metriä. Salissa on pitkällä sivulla peilit. Salissa on aux-piuhalla toimiva äänentoisto. Salissa on lisäksi n. 10 metriä balettitankoa sekä viidet puolapuut. Tanssilalla on myös 3 kpl 2,5 metrin siirrettäviä balettitankoja, joita voi käyttää sekä Kristalli- että Helmisaleissa.

Kristallisalin tuntivuokra on 40€. Jatkuvat tilavuokraukset ja hinnat sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, otathan yhteyttä toimistoon ja kyselet, onko tilamme vapaana info(a)tanssila.fi. Yksittäisvuorot maksetaan nettikaupan kautta.

Kristallisali

Helmisali

Helmisali on kooltaan n. 65m2.

Lattia on hieman joustava, pehmustettu tammilaminaatti. Salissa on musta tanssimatto. Helmisalin korkeus on noin 3 metriä. Salissa on pitkällä sivulla peilit, toisella pitkällä sivulla isot ikkunat, joten sali on valoisa. Salissa on aux-piuhalla sekä bluetoothilla toimiva äänentoisto. Salissa on lisäksi 7,5 metriä balettitankoa sekä neljät puolapuut. Tanssilalla on myös 3 kpl 2,5 metrin siirrettäviä balettitankoja, joita voi käyttää sekä Kristalli- että Helmisalissa.

Helmisalin tuntivuokra on 30€. Jatkuvat tilavuokraukset sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, otathan yhteyttä toimistoon ja kyselet, onko tilamme vapaana, info@tanssila.fi. Yksittäisvuorot maksetaan nettikaupan kautta.

Foyer eli aula

Keittiö

Keittiössä on jääkaappi, jossa on pieni pakastinluukku. Lisäksi keittiöstä löytyy vesipiste sekä mikroaaltouuni. Keittiön varustukseen kuuluu mukeja, laseja, tarjoilukulhoja sekä veden- ja kehvinkeittimet.