Metsälän studio

Metsälän studio sijaitsee Metsälässä, Käpylän juna-aseman vieressä.
Studion osoite on Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki.

Studio on ensimmäisessä kerroksessa. Tiloissamme on kaksi tanssisalia, foyer sekä keittiö. Lisäksi tiloissa on Tanssilan toimisto ja pukuvarasto sekä TDanceShopin myymälä.

Metsälän Foyer

Kristallisali

Kristallisali on kooltaan n. 110m2.

Lattia on hieman joustava, pehmustettu tammilaminaatti. Tanssisalissa on musta tanssimatto. Kristallisalin korkeus on noin 2,5-3,5 metriä. Salissa on pitkällä sivulla peilit. Salissa on aux-piuhalla toimiva äänentoisto. Salissa on lisäksi n. 10 metriä balettitankoa sekä viidet puolapuut. Tanssilalla on myös 3 kpl 2,5 metrin siirrettäviä balettitankoja, joita voi käyttää sekä Kristalli- että Helmisaleissa.

Kristallisalin tuntivuokra on 38€. Jatkuvat tilavuokraukset ja hinnat sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, otathan yhteyttä toimistoon ja kyselet, onko tilamme vapaana info(a)tanssila.fi. Yksittäisvuorot maksetaan nettikaupan kautta.

Kristallisali

Kristallisali

Kristallisali

Helmisali

Helmisali on kooltaan n. 65m2.

Lattia on hieman joustava, pehmustettu tammilaminaatti. Helmisalin korkeus on noin 3 metriä. Salissa on pitkällä sivulla peilit, toisella pitkällä sivulla isot ikkunat, joten sali on valoisa. Salissa on aux-piuhalla toimiva äänentoisto. Salissa on lisäksi 7,5 metriä balettitankoa sekä neljät puolapuut. Tanssilalla on myös 3 kpl 2,5 metrin siirrettäviä balettitankoja, joita voi käyttää sekä Kristalli- että Helmisaleissa.

Helmisalin tuntivuokra on 30€. Jatkuvat tilavuokraukset sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, otathan yhteyttä toimistoon ja kyselet, onko tilamme vapaana, info(a)tanssila.fi. Yksittäisvuorot maksetaan nettikaupan kautta.

Helmisali

Helmisali

Foyer eli aula

Foyer on n. 30m2 kokoinen tila, jossa on rentoja istumapaikkoja sekä keskellä avointa tilaa. Tämä olohuonemainen tila soveltuu hyvin erilaisiin pienempiin tilaisuuksiin tai vuokrattavaksi yhdessä esim. Helmi-salin kanssa. Tässä tilassa voi syödä ja juoda normaalisti. (Tanssisalit eivät ole ruokailua varten.)
Foyer:n tuntivuokra on 20 €. Jatkuvat tilavuokraukset sopimuksen mukaan. Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan tilojamme, otathan yhteyttä toimistoon ja kyselet, onko tilamme vapaana info(a)tanssila.fi. Yksittäisvuorot maksetaan nettikaupan kautta.
Keittiö

Keittiössä on jääkaappi, jossa on pieni pakastinluukku. Lisäksi keittiöstä löytyy vesipiste sekä mikroaaltouuni. Keittiön varustukseen kuuluu mukeja, laseja, tarjoilukulhoja sekä veden- ja kehvinkeittimet. Tekstisisältöä pääset muokkaamaan tuplaklikkaamalla tekstialuetta. Tekstieditorilla voit lisätä ja muokata linkkejä, lihavoida, kursivoida ja alleviivata tekstiä sekä luoda listauselementtejä ja numerolistauksia. Asetuksista voit asemoida tekstin oikealle, vasemmalle tai keskitetyksi sekä jakaa tekstikappaleen useampaan eri komponenttiin.

Foyer

Keittiö

Keittiö

Foyer