Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Melody – nyky- ja showtanssin edustusryhmä PLUS 10–14-vuotiaille


Nyky- ja showtanssin edustusplus-ryhmä 10–14-vuotiaille motivoituneille tanssijoille!

Henkilökohtaista opetusta, monipuolinen harjoitteluohjelma sekä runsaasti esiintymismahdollisuuksia! Melodyn tanssijoiden harjoitteluohjelma painottaa muita edustusryhmiä enemmän showtanssia, unohtamatta nykytanssia tai klassista balettia. Melodyn tanssijat harjoittelevat ja kilpailevat tavoitteellisesti tähdäten kohti showtanssi maailman huippua!


Kenelle?

Melody on motivoituneille 10–14-vuotiaille tanssijoille, joilla on halua kehittyä erityisesti nyky- ja showtanssin saralla. Ryhmä harjoittelee viitenä päivänä viikossa ja on tarkoitettu niille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan vaativalle tasolle ja harjoitella kohti mahdollisia tanssin ammattiopintoja tai ammattilaisuutta.


Miksi edustusplus-ryhmä?

Edustusplus-ryhmät ovat 10–19-vuotiaille jatko- ja edistyneen tason tanssijoille mahdollisuus painottaa erityisesti joko showtanssia tai klassista balettia. Edustusplus-ryhmien harjoittelu antaa valmiuksia kohti tanssin ammattiopintoja ja tanssin ammattilaisuutta. Melody ja Harmony ovat showtanssin edustusplus-ryhmiä ja Etude sekä Serenade baletin edustusplus-ryhmiä.

Melodyn tanssijoiden harjoitteluohjelmaan kuuluu showtanssin lisäksi myös viikottainen nykytanssitunti, balettitunti, kehonhuoltoa, sooloharjoituksia sekä latinoshow-tunti. Ryhmän tanssijoista kasvaa teknisesti taitavia ja monipuolisia esiintyjiä.

Edustusplus-ryhmien harjoittelu on tavoittellista ja tarkkaan suunniteltua. Jokaisen oppilaan henkilökohtaisia tarpeita huomioidaan ja kausittaiset tavoitekeskustelut luovat vahvan pohjan tanssijoiden kehitykselle. Kaikki tanssijat esiintyvät ja kilpailevat niin sooloteoksilla kuin ryhmäkoreografioilla, ja jokainen tanssija on yhtä tärkeä osa ryhmää. Kauden lopussa tanssijat saavat kirjallisen palautteen opettajaltaan.


Miten ryhmään haetaan?

EdustusPLUS-ryhmiin haetaan vuosittain uudestaan hakukokeiden kautta. Hakukokeita uusille tanssijoille järjestetään kausittain elokuussa, joulukuussa sekä toukokuussa. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.


MELODYN HARJOITUSOHJELMA KOKONAISUUDESSAAN:

Melodyn tanssijat treenaavat Ametistien edustusryhmän kanssa Ametistien harjoitusohjelman mukaisesti. Lisäki Melodyn tanssijoilla on omia nyky- ja showtanssitunteja.

Ametistien harjoitusohjelma 7 h /viikossa:

- Ametistit - baletin koreografia 30 min

- Ametistit -nykytanssin koreografia 45 min

- Ametistit -showtanssin koreografia 45 min

- Hohde (10-12 v) baletin jatkotaso 75 min

- Hohde kärkitossutyöskentely jatkotaso 30min

- Loiste (10-12 v) nykytanssin jatkotaso 60 min

- Loiste (10-12 v) showtanssin jatkotaso 60 min

- Kehonhuolto 30 min

- Latinoshow alkeet 45 min


Melodyn omat tunnit tulossa pian!