Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Melody – Nyky- ja showtanssin edustusryhmä PLUS 10–14-vuotiaille


Melody on show- ja nykytanssin edustusplus-ryhmä 10–14-vuotiaille motivoituneille tanssijoille. Melodyssa tanssija saa henkilökohtaista opetusta, monipuolisen harjoitteluohjelman sekä runsaasti esiintymismahdollisuuksia. Melodyn tanssijoiden harjoitteluohjelma painottaa muita edustusryhmiä enemmän showtanssia, unohtamatta nykytanssia tai klassista balettia. Melodyn tanssijat harjoittelevat ja kilpailevat tavoitteellisesti tähdäten kohti showtanssimaailman huippua!

Melody on motivoituneille 10–14-vuotiaille tanssijoille, joilla on halua kehittyä erityisesti nyky- ja showtanssin saralla. Ryhmä harjoittelee neljänä päivänä viikossa ja on tarkoitettu niille tanssijoille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan vaativalle tasolle ja harjoitella kohti mahdollisia tanssin ammattiopintoja tai ammattilaisuutta.


Miksi edustusplus-ryhmä?

Edustusplus-ryhmät ovat 10–19-vuotiaille jatko- ja edistyneen tason tanssijoille mahdollisuus painottaa erityisesti joko showtanssia tai klassista balettia. Edustusplus-ryhmien harjoittelu antaa valmiuksia kohti tanssin ammattiopintoja ja tanssin ammattilaisuutta. Melody ja Harmony ovat showtanssin edustusplus-ryhmiä ja Etude sekä Serenade baletin edustusplus-ryhmiä.

Melodyn tanssijoiden harjoitteluohjelmaan kuuluu showtanssin lisäksi myös viikottainen nykytanssitunti, balettitunti, kehonhuoltoa, sooloharjoituksia sekä latinoshow-tunti. Ryhmän tanssijoista kasvaa teknisesti taitavia ja monipuolisia esiintyjiä.

Edustusplus-ryhmien harjoittelu on tavoittellista ja tarkkaan suunniteltua. Jokaisen oppilaan henkilökohtaisia tarpeita huomioidaan ja kausittaiset tavoitekeskustelut luovat vahvan pohjan tanssijoiden kehitykselle. Kaikki tanssijat esiintyvät ja kilpailevat niin sooloteoksilla kuin ryhmäkoreografioilla, ja jokainen tanssija on yhtä tärkeä osa ryhmää. Kauden lopussa tanssijat saavat kirjallisen palautteen opettajaltaan.


Melodyn harjoitteluohjelma kokonaisuudessaan:

Ametistien harjoitusohjelma 7 h /viikossa:

- Ametistit - baletin koreografia 30 min
- Ametistit -nykytanssin koreografia 45 min
- Ametistit -showtanssin koreografia 45 min
- Hohde (10-12 v) baletin jatkotaso 75 min
- Hohde kärkitossutyöskentely jatkotaso 30min
- Loiste (10-12 v) nykytanssin jatkotaso 60 min
- Loiste (10-12 v) showtanssin jatkotaso 60 min
- Kehonhuolto 30 min
- Latinoshow alkeet-perustaso 45 min


Melodyn harjoitusohjelma 3 h /viikossa:

Melodyn koreografia 30 min

Melodyn soolot 30 min

Show-elementit (10 v +) jatkotaso 60 min

Tanssiakrobatia (10 v+) jatkotaso 60 min

Melodyn kauden 2022-2023 harjoitusaikataulu: Melodyn harjoitusaikataulu

Melodyn tarvikelista S2022.PDF Päivitetty 23.7.2022


Melody on EdustusPLUS-ryhmä, joihin haetaan vuosittain uudestaan hakukokeiden kautta. Hakukokeita uusille tanssijoille järjestetään kausittain elokuussa, joulukuussa sekä toukokuussa. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.