Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssikuvaukset

Haemme tanssimalleja kuvauksiin. Kuvaukset pidetään 7.4.2024. Haemme eri-ikäisiä tanssijoita.Täytä lomake ja hae mukaan!Hakuaika 20.3. 2024 asti.

Kuvaukset ovat n. klo 12-17 välisenä aikana. Tarkemmat aikataulut ja ohjeistukset kuvauksiin liittyen lähetetään mukaan valituille tanssijoilleHaemme kaikenlaisia tanssijoita nuorista aikuisiin asti, aloittelijoista edistyneisiin.Mallit suostuvat siihen, että heidän kuviaan käytetään Tanssilan mainonnassa.Mallit saavat palkkioksi 80?:n lahjakortin Tanssilan yhteistyötaho, Igris.fi:n kauppaan. Lahjakortti on voimassa 6kk.Malleilla on mahdollisuus myös lunastaa -50%:n hintaan kuvauksissa käytettyjä varusteita kuvausten jälkeen.

Nimi*
Huoltajan nimi*
Email*
Puhelinnumero*
Tanssilajit, joita osaan
Baletti
Nyky/showtanssi
Commercial
Lastentanssi (alle 7-vuotiaat hakijat)
Pituus
Vaatekoko
100-120cm
130-140cm
150-160cm
Aikuisten XS
Aikuisten S
Aikuisten M
Aikuisten L
Aikuisten XL
Hiusten väri
Musta
Ruskea
Vaalea
Punainen tai muu
Mikä tekee minut tanssissa iloiseksi?
Miksi haluan, että minut valitaan?
Tanssilassa tärkeintä minulle on?

Valitut tanssijat pääsevät työskentelmään huippukuvaajan, Niki Strbianin kanssa. Lisäksi tanssijat pääsevät työstämään kuvaushetkellä kuvia yhdessä Tanssilan pedagogien, Iiris Salmenmaa ja Karoliina Papinojan kanssa.Valitut tanssijat täyttävät ennen kuvauksia lyhyen kyselyn valokuuvajan avuksi sekä saavat selkeät ohjeet mukaan tarvittavista varusteista ja ohjeistuksen omaa meikkiä ja hiuskampaustaan varten.Kiitos hakemuksestasi. Vastaamme kaikille mukaan hakeneneille 27.3.2024 mennessä.