Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lisähaku Tanssilan intensiivi-, koreografia- ja edustusryhmiin pidetään sunnuntaina 3.8.2023 klo 15.00-16.30 Haagassa. Osoite: Nuijamiestentie 3a, 2.krs, 00400 Helsinki.Ilmoittaudu ennen hakua aulassa Tanssilan vastaavalle.

Tanssijan nimi
Tanssijan syntymäaika (xx/xx/xx)
Huoltajan (alle 18v.) email
Huoltajan (alle 18v.) puhelinnumero

Osassa ryhmissä on useampia paikkoja ja osassa vain muutamia vapaita paikkoja. Opettajatiimimme tarkastelee hakutilaisuudessa aina tanssijan osaamista kokonaisuutena ja saattaa suositella myös eritasoista tanssiryhmää kuin mihin tanssija on hakenut.

Haen ryhmään:*
Zirkonit (6-7 v) edustusryhmä
Topaasit (7-9 v) edustusryhmä
Opaalit (8-10 v) edustusryhmä
Safiirit (9-11 v) edustusryhmä
Spinellit (10-12 v) edustusryhmä
Ametistit (11-13 v) edustusryhmä
Rubiinit (12-14 v) edustusryhmä
Smaragdit (14-16 v) edustusryhmä
Timantit (16-19 v) edustusryhmä
Korallit Show (7-9 v) intensiiviryhmä
Kristallit Show (9-12 v) intensiiviryhmä
Kristallit Baletti (9-12 v) intensiiviryhmä
Jadet Show (12-15 v) intensiiviryhmä
Jadet Baletti (12-15 v) intensiiviryhmä
Kvartsit Show (15-20 v) intensiiviryhmä
Kvartsit Baletti (15-20 v) intensiiviryhmä
Eclipse (14 v+) -nykytanssin koreografiaryhmä
Mirage (14 v+)-showtanssin koreografiaryhmä
Fortuna (14 v+)-baletin koreografiaryhmäryhmä
Aiempi tanssitausta
0-1 vuotta
1-3 vuotta
3-5 vuotta
yli 5 vuotta
Mikäli haluat kertoa tarkemmin aiemmasta tanssitaustastasi, voit kirjoittaa siitä tähän lyhyesti:
Mikäli haluat, kerro meille miksi haluaisit päästä hakemaasi ryhmään:

Hakutilaisuudessa tarkastellaan tanssijan taitoja monista eri näkökulmista. Raati saattaa suositella myös toisen tasoista ryhmää, kuin mihin hakija mahdollisesti on ensisijaisesti hakenut.

Hakutilaisuuteen otathan mukaan tanssiasun, juomapullon sekä balettitossut ja sukat. Jos sinulla ei ole balettitossuja, niin sukat riittävät hakutilaisuuden balettiosuutta varten. Mikäli haet ryhmään, jossa tanssitaan myös kärkitossuilla, otathan mukaan myös kovakärkiset balettitossut.

Hakutilaisuus järjestetään Kristalli-salissa. Ennen tuntia on mahdollista lämmitellä Helmi-salissa niiltä osin, kun sali ei ole käytössä hakutilaisuudessa. Pyydämme, että Safiirien ryhmästä ylöspäin hakijat lämmittelevät huolellisesti itse ennen hakutuntia. Tanssitunnilla lähdetään heti tanssimaan, joten hyvä lämmittely suojaa mahdollisilta loukkaantumisilta. Nuorimpien hakijoiden kanssa lämmitellään yhdessä hakutilaisuudessa.Hakutilaisuudessa ei tarvitse esittää omaa sooloa tai muuta valmista tanssia, vaan hakutilaisuuden tanssitunti koostuu nykytanssin ja baletin osuuksista, venyvyystesteistä, musikaalisuustesteistä sekä improvisaatio-osuuksista. Kaikki nämä osuudet tehdään ja harjoitellaan yhdessä tanssitunnin aikana. Tulethan viimeistään 10 minuuttia ennen oman hakusi alkua paikalle ja ilmoittaudut tullessasi vastaanottoon. Kiitos! Hakutilaisuuden tuloksista ilmoitetaan n. viikon aikana hakukokeen järjestämisestä.

Lämpimästi tervetuloa!