Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Tanssijan nimi
Tanssijan syntymäaika (xx/xx/xx)
Huoltajan (alle 18v.) email
Huoltajan (alle 18v.) puhelinnumero
Haen ryhmään:
Zirkonit 5-7v.
Topaasit 8-9v.
Opaalit 9-10v.
Safiirit 10-11v.
Spinellit 11-12v.
Ametistit 12-13v.
EdustusPLUS Etude n. 10-14v.
Rubiinit 13-14v.
Smaragdit 15v.+
Mirage showtanssin erikoisryhmä
Eclipse nykytanssin erikoisryhmä
EdustusPLUS Serenade n. 15-19v.
Intensiiviryhmä alakouluikäiset
Intensiiviryhmä yläkouluikäiset
Intensiiviryhmä 15v.+ nyky/show
Intensiiviryhmä 15v.+ baletti
Intensiiviryhmään hakeva, mitkä sijainnit kiinnostavat?
Haaga
Metsälä
Pakila
Aiempi tanssitausta
0-1 vuotta
1-3 vuotta
3-5 vuotta
yli 5 vuotta
Mikäli haluat kertoa tarkemmin aiemmasta tanssitaustastasi, voit kirjoittaa siitä tähän lyhyesti:
Mikäli haluat, kerro meille miksi haluaisit päästä hakemaasi ryhmään:

Syksyn 2020 lisähaku pidetään Metsälässä 5.8.2020.

Klo 17-18 Intensiiviryhmä alakouluikäiset ja Zirkonit, Topaasit, Opaalit ja Safiirit.

Klo 18-19 Intensiiviryhmä yläkouluikäiset ja 15v.+, Spinellit, Ametistit, Rubiinit, Smaragdit, Etude, Mirage, Eclipse ja Serenade.

Hakutilaisuudessa tarkastellaan tanssijan taitoja monista eri näkökulmista. Raati saattaa suositella myös toisen tasoista ryhmää, kuin mihin hakija mahdollisesti on ensisijaisesti hakenut. Hakutilaisuuteen otathan mukaan tanssiasun, juomapullon sekä balettitossut ja sukat. Jos sinulla ei ole balettitossuja, niin sukat riittävät hakutilaisuuden balettiosuutta varten. Safiireihin, Spinelleihin, Ametisteihin, Rubiineihin, Smaragdeihin, Etudeen ja Serenadeen hakevia, jo kärkitossuilla tanssineita tanssijoita, pyydämme ottamaan myös kärkitossut mukaan hakutilaisuuteen.

Hakutilaisuus järjestetään Kristalli-salissa. Ennen tuntia on mahdollista lämmitellä Helmi-salissa niiltä osin, kun sali ei ole käytössä hakutilaisuudessa. Pyydämme, että Safiirien ryhmästä ylöspäin hakijat lämmittelevät huolellisesti itse ennen hakutuntia. Tanssitunnilla lähdetään heti tanssimaan, joten hyvä lämmittely suojaa mahdollisilta loukkaantumisilta. Nuorimpien hakijoiden kanssa lämmitellään yhdessä hakutilaisuudessa.Hakutilaisuudessa ei tarvitse esittää omaa sooloa tai muuta valmista tanssia, vaan hakutilaisuuden tanssitunti koostuu nykytanssin ja baletin osuuksista, venyvyystesteistä, musikaalisuustesteistä sekä improvisaatio-osuuksista. Kaikki nämä osuudet tehdään ja harjoitellaan yhdessä tanssitunnin aikana. Tulethan viimeistään 10 minuuttia ennen oman hakusi alkua paikalle ja ilmoittaudut tullessasi vastaanottoon. Kiitos! Hakutilaisuuden tuloksista ilmoitetaan n. viikon aikana hakukokeen järjestämisestä.

Lämpimästi tervetuloa!