Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Haku Tanssilan edustusryhmiin sekä intensiiviryhmiin

Tanssijan nimi*
Tanssijan syntymäaika (xx/xx/xx)*
Huoltajan (alle 18-v.) email:*
Haluamme tiedon hakutuloksesta myös toiseen emailiin:
Huoltajan (alle 18-v.) puh:*
Haen ryhmään:*
Zirkonit 6-7v.
Topaasit 8-9v.
Opaalit 9-10v.
Safiirit 10-11v.
Spinellit 11-12v.
Ametistit 12-13v.
Rubiinit 12-14v.
Smaragdit 15v.+
Etude, edustusryhmäPLUS
Serenade, edustusryhmäPLUS
Intensiiviryhmä 1
Intensiiviryhmä 2
Intensiiviryhmä 3
Eclipse-ryhmä
Mirage-ryhmä
Intensiiviryhmä aikuiset nyky/show
Intensiiviryhmä aikuiset baletti
Aiempi tanssitausta
Ei ollenkaan
0-1 vuotta
1-3 vuotta
3-5 vuotta
yli 5 vuotta
Mikäli haluat kertoa tarkemmin aiemmasta tanssi/harrastustaustastasi, voit kirjoittaa siitä lyhyesti tässä:

Tammikuun 2021 hakutilaisuus pidetään sunnuntaina 17.1.2021 Metsälässä. (Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki.)

13.00-13.45 Zirkonien ja Intensiivi 1 -ryhmien hakutilaisuus

14.00-14.55 Topaasien, Opaalien ja Intensiivi 2 -ryhmien hakutilaisuus

15.10-16.20 Safiirien, Spinellien ja Intensiiviryhmä 3 -ryhmien hakutilaisuus

16.40-17.40 Ametistien, Rubiinien, Smaragdien, Etuden, Serenaden ja Intensiiviryhmien: 3, Eclipse sekä aikuiset -hakutilaisuus

Hakutilaisuudessa tarkastellaan tanssijan taitoja monista eri näkökulmista. Raati saattaa suositella myös toisen tasoista edustus/intensiiviryhmää, kuin mihin hakija mahdollisesti on ensisijaisesti hakenut.

Hakutilaisuuteen otathan mukaan tanssiasun, juomapullon sekä balettitossut ja sukat. Jos sinulla ei ole balettitossuja, niin sukat riittävät hakutilaisuuden balettiosuutta varten. Safiireihin, Spinelleihin, Ametisteihin, Rubiineihin ja Smaragdeihin hakevia, jo kärkitossuilla tanssineita tanssijoita, pyydämme ottamaan myös kärkitossut mukaan hakutilaisuuteen.

Hakutilaisuus järjestetään Tanssilan Metsälän studion Kristalli-salissa. Osoite: Läkkisepäntie 20, 00620 Helsinki. Ennen tuntia on mahdollista lämmitellä Helmi-salissa niiltä osin, kun sali ei ole käytössä hakutilaisuudessa. Pyydämme, että Safiirien ryhmästä ylöspäin hakijat lämmittelevät huolellisesti itse ennen hakutuntia. Tanssitunnilla lähdetään heti tanssimaan, joten hyvä lämmittely suojaa mahdollisilta loukkaantumisilta. Nuorimpien hakijoiden kanssa lämmitellään yhdessä hakutilaisuudessa.

Hakutilaisuudessa ei tarvitse esittää omaa sooloa tai muuta valmista tanssia, vaan hakutilaisuuden tanssitunti koostuu nykytanssin ja baletin osuuksista, venyvyystesteistä, musikaalisuustesteistä sekä improvisaatio-osuuksista. Kaikki nämä osuudet tehdään ja harjoitellaan yhdessä tanssitunnin aikana.

Tulethan viimeistään 10 minuuttia ennen oman hakusi alkua paikalle ja ilmoittaudut tullessasi vastaanottoon. Kiitos! Hakutilaisuuden tuloksista ilmoitetaan n. viikon aikana hakukokeen järjestämisestä.

Lämpimästi tervetuloa!

Tammikuun 2021 hakutilaisuudessa pyydämme hakijoita kiinnittämään huomiota käsihygieniaan!Pyydämme, että aikuiset eivät odota hakutilaisuuden aikana Tanssilan aulassa, vaan käyttävät tämän väliajan vaikka ulkoiluun.Kiitos, kun teet osaltasi sen, että tanssijat pystyvät turvallisesti osallistumaan hakutilaisuuteen.Tulokset tulevat noin viikon kuluessa emailitse.