Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Loiste showtanssi


Loiste – showtanssi ja nykytanssi 10-15 -vuotiaat

Loiste-tasolla nyky- ja showtanssille on omat tunnit. Tanssija voi siis itse valita haluaako painottaa nyky- vai showtanssia! Monet tanssijat myös käyvät molempien tanssilajien tunneilla. Loiste-tunnin pituus on 60 minuuttia.

Showtanssi on monipuolinen ja näyttävä tanssilaji, joka yhdistelee eri tanssityylejä. Tähtien showtanssitunneilla harjoitellaan monipuolisesti tanssin elementtejä kuten piruetteja, jalanheittoja, hyppyjä sekä erilaisia askelsarjoja. Tunneilla harjoitellaan myös rohkeasti eläytymistä ja monipuolista ilmaisua. Tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, lihaskuntoa, erilaisia tekniikkaharjoituksia, liikkuvia sarjoja ja vauhdikkaita koreografioita. Tunneilla on myös kehonhuoltoa ja erilaisia venytyksiä.

Nykytanssitunneilla syvennetään nykytanssin tekniikkaa sekä tehdään erilaisia kehon käytön harjoitteita eri tasoissa. Improvisaatiolla ja oman luovuuden hyödyntämisellä on tärkeä osa nykytanssissa. Nykytanssitunneilla tehdään alkulämmittelyt, erilaisia nykytanssin tekniikan harjoitteita, liikkuvia sarjoja ja monipuolisia koreografioita. Tunneilla on myös kehonhuoltoa ja erilaisia venytyksiä.

Loiste-tunneilla valmistetaan esitys Tanssilan joulu- ja kevätnäytöksiin. Esitys tehdään tanssitunnin tuntisarjojen pohjalta ja esityksen pääpaino on tanssisarjan tekemisessä lavalla.

Kenelle?

- Loiste perustaso sopii 10–12-vuotiaille tanssijoille, joilla on noin 4-5 vuoden kokemus show- ja nykytanssista tai noin 3-4 vuotta, kun on tanssinut useamman kerran viikossa. Edustusryhmien 10–11-vuotiaat Spinellit sekä osa 10-vuotiaista Safiireista tanssivat Loiste alkeistasolla.

- Loiste jatkotaso sopii 11–13-vuotiaille tanssijoille, jotka ovat tanssineet noin 5-6 vuotta show- ja nykytanssia tai 4-5 vuotta, kun on tanssinut useamman kerran viikossa. Edustusryhmien 11–12-vuotiaat Ametistit sekä osa 10-vuotiaista Spinelleistä tanssivat Loiste jatkotasolla. Intensiiviryhmien 12-15 -vuotiaat Jadet tanssivat Loiste (12-15 v.) jatkotasolla.

Noin 5-6 vuoden tanssituntien jälkeen tanssija on valmis siirtymään show- ja nykytanssin edistyneiden tekniikkatunneille.