Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Latinoshown koreografiaryhmä

Latinoshown koreografia- ja tekniikkaryhmät nuorille! Latinoshown ryhmiä on kaksi: alkeet/perustaso ja jatkotaso.

Latinoshow on yhdistelmä showtanssin elementtejä sekä Latinalaisessa Amerikassa syntyneitä tanssilajeja. Tanssisarjoissa on vaikutteita monista eri tanssityyleistä ja tekniikoista. Tunnilla harjoitellaan tanssimista tanssikorkkareilla. Lantion liikkeet, kävely ja tanssi korkokengillä, käsien ja ylävartalon käyttö kuuluvat kaikki latinoshow-tunnille. Pääpaino tunneilla on tanssin ilossa ja onnistumisten kokemuksissa! Latinoshow-tunnilla harjoitellaan latinoshown tekniikkaa sekä esitysten koregrafioita.

Kenelle?

Latinoshown koreografiaryhmät sopivat nuorille, joilla on kiinnostusta tutustua lattarimaailmaan. Tanssijat pääsevät esiintymään ja kilpailemaan latinoshow-koreografioilla. Alkeet-ryhmään voi ilmoittautua mukaan ilman aikaisempaa kokemusta tanssilajista. Ryhmiin ei tarvitse erikseen pyrkiä mukaan, vaan voit valita tunnin suoraan lukujärjestyksestä.

Latinoshow-ryhmissä tutustutaan lattarirytmeihin ja tunneilla tanssitaan sekä paljain jaloin/sukilla sekä korkokengillä. Tunti antaa hyvää tutustumista korkokengillä tanssimista varten. Taito, jota tarvitaan paitsi lattarimaailmassa myös showtanssin ja musikaalien maailmassa. Latinoshow antaakin mahdollisuuden tanssijalle yhdistää showtanssin tekniikkaa sekä saada omaan tanssiin lisää syvyyttä lattarimaailman liikekielestä aksentteineen, jalkatekniikan sekä kehon käytön osalta. Latinoshown maailma tuo myös eläytymiseen ja esiintymiseen taidetanssilajesita poikkeavaa oppia.

Ryhmässä tanssiminen vaatii sitoutumista, sillä päätavoitteena on vuoden aikana latinoshown kilpailut. Muodostelma- ja pienryhmäteoksia harjoittelevat kaikki tunnilla käyvät. Kaikki tunnin tanssijat pääsevät vuoden aikana myös lavalle esiintymään koreografioilla. Mahdollisest esiintymiskokoonpanoista poikkeavat kilpailukokoonpanot valitaan vuoden aikana. Pyrimme, että kaikki halukkaat tanssijat pääsevät latinoshown kilpailuteoksiin mukaan.

Latinoshown koreografioissa ja ryhmässä mukana oleminen sisältää myös tiiviskurssiviikonloppuja kauden aikana. Tiiviskursseja on kauden aikana yhteensä 4h. Tiiviskurssien ajankohdat selviävät kauden alussa. Tiiviskurssit maksetaan erikseen. Latinoshown pääkoreografina toimii Maria Kangasaho. Lue lisää opettajista täältä!

Mitä mukaan tunneille?

Ota mukaan tanssikorkokengät (suosittelemme max 2-2,5 tuuman korkoja, väri: tan/nude), liikkumiseen sopivat vaatteet sekä juomapullo!

Vaatteiksi suosittelemme kehoa myötäileviä vaatteita ja hameen käyttöä, jotta tanssija saa tuntumaan lattarimaailmaan.

Latinoshown vartusteet.PDF tulossa