Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Latinoshown erikoisryhmä

Kenelle?

Latinoshown erikoisryhmä sopii 12v.+ nuorille, joilla on kiinnostusta esiintyä ja kilpailla latinoshow-koreografioilla. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Tunnin kuvaus

Latinoshow-tunnilla tehdään latinoshown tekniikkaa sekä harjoitellaan latinoshown kilpailujen ja esitysten koregrafioita. Ryhmään ei tarvitse erikseen pyrkiä mukaan ja voit valita tunnin lukujärjestyksestä. Muodostelma ja pienryhmä teoksia harjoittelevat kaikki tunnilla käyvät, kilpailu kokoonpanot valitaan vuoden aikana. Pyrimme, että kaikki halukkaat pääsevät latinoshown muodostelma ryhmään. Mikäli ilmoittaudut tähän ryhmään, huomaathan että ryhmässä tanssiminen vaatii sitoutumista sillä päätavoitteena on latinoshown SM-kilpailut. Latinoshown koreografioissa ja ryhmässä mukana oleminen sisältää myös tiiviskurssiviikonloppuja kauden aikana.

Tiiviskursseja on kauden aikana neljä, jokainen kestoltaan 2,5 tuntia. Tiiviskurssien ajankohdat selviävät kauden alussa. Tiiviskurssit maksetaan erikseen (paitsi edustusryhmien tanssijat, joilla tämä kuuluu kausimaksuun). Latinoshown koreografeina toimivat Maria Kangasaho ja Iiris Salmenmaa.