Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kvartsit baletti -intensiivi (taso 4)


Kvartsit Baletti on baletin intensiiviryhmä 15–20-vuotiaille tanssijoille. Tanssija pääsee intensiiviryhmän myötä innostuneeseen tanssikavereiden ryhmään ja harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla, sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi nyky/showtanssin tekniikkatunteja.

Kvartsit Baletti (intensiivi 4) -harjoitusohjelma 3h 3o min tai enemmän/viikossa:

Kvartsit baletti -ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat vähintään 3 viikkotuntia. Kahden baletin tekniikkatunnin lisäksi tulee olla kärkitossutyöskentely.


Kvartsit Balettiryhmän harjoitteluohjelmaan kuuluu viikottain:

- Kvartsit Baletti -koreografia 30 min

- baletin tekniikka x2

-kärkitossutyöskentely

Kvartsit Baletin harjoitusohjelma

Kvartsit Baletti tarvikelista PDF


Lisäksi Kvartsit voivat halutessaan hakea nuorten baletin koreografiaryhmä Fortunaan.

Intensiiviryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla ja venyttelemällä. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.