Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kvartsit - intensiivi (taso 4)

Kvartsit on showtanssin koreografiaryhmä 15–20-vuotiaille tanssijoille. Tanssija pääsee intensiiviryhmän myötä innostuneeseen tanssikavereiden ryhmään ja harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla ,sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Intensiiviryhmissä pääpaino on show- ja nykytanssissa. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi baletin perusteita.

Kvartsit (intensiivi 4) -harjoitusohjelma 2,5 h tai enemmän/viikossa:

Korallit -ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat 2 viikkotuntia, joista vähintään yhden kuuluu olla nyky/showtanssia.

Kvartsien harjoitteluohjelmaan kuuluu viikottain:

- Kvartsit-koreografia 30 min

- Nyky/showtanssin (15 v+) jatkotaso 75 min

Toinen viikkotunti voi olla esimerkiksi yksi seuraavista:

- Show:n tekniikka (12 v +) edistyneet

- Nykytanssin tekniikka (12 v +) edistyneet

- Commercial (12 +) perustaso

-Lisäksi Kvarstit voivat halutessaan hakea Mirage -nuorten showtanssin koreografiaryhmään tai Eclipse -nuorten nykytanssin koreografiaryhmään.

Kvartsien kauden 2022-2023 harjoitusohjelma: Kvartsien harjoitusohjelma

Intensiiviryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla ja venyttelemällä. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.