Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kvartsit Show- intensiivi (taso 4)

Kvartsit on showtanssin intensiiviryhmä 15–20-vuotiaille tanssijoille. Tanssija pääsee intensiiviryhmän myötä innostuneeseen tanssikavereiden ryhmään ja harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla ,sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Intensiiviryhmissä pääpaino on show- ja nykytanssissa. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi baletin perusteita.

Kvartsit Show (intensiivi 4) -harjoitusohjelma 2 h 45 min tai enemmän/viikossa:

Kvartsit-ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat 2 viikkotuntia, joista vähintään yhden kuuluu olla nyky/showtanssia.

Kvartsit Show -ryhmän harjoitteluohjelmaan kuuluu viikottain:

- Kvartsit Show -koreografia 30 min

- Nyky/showtanssin (15 v +) jatkotaso 75 min


Toinen viikkotunti voi olla esimerkiksi yksi seuraavista:

- Showtanssin tekniikka (12 v +) edistyneet

- Nykytanssin tekniikka (12 v +) edistyneet

- Commercial (12 v+) perustaso

- Show-elementit (12 v +) edistyneet

- Baletin (15 v +) alkeet

-Baletin (15 v +) perustaso

-Baletin tekniikka (12 v + tai 13 v +) edistyneet


Lisäksi Kvarstit voivat halutessaan hakea Mirage -nuorten showtanssin koreografiaryhmään tai Eclipse -nuorten nykytanssin koreografiaryhmään.

Kvartsien kauden 2022-2023 harjoitusohjelma: Kvartsien harjoitusohjelma

Kvartsit Show tarvikelista 2022-2023

Intensiiviryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla ja venyttelemällä. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.