Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kristallit Baletti (9-12 v) -intensiiviryhmä


Kristallit baletti on balettipainotteinen ryhmä 9–12-vuotiaille. Tanssija pääsee intensiiviryhmän myötä innostuneeseen tanssikavereiden porukkaan, harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi nyky/showtanssin perusteita.

Kristallit baletti (intensiivi 2) -harjoitusohjelma 3 h tai enemmän viikossa:

Kristallit -ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat vähintään 2 viikkotuntia balettia sekä kärkitossutyöskentelyn.


Kristallien harjoitteluohjelmaan kuuluu viikottain:

- Kristallit - baletin koreografia 30 min

- Hohde (10-12 v) baletin perustaso 60 min

-Hohde kärkitossu perustaso 30 min


-Vapaavalintainen viikkotunti joka voi olla yksi seuraavista:

- Kimalle (9-11 v) baletin jatkotaso 60 min

- Hohde (11-13 v) baletin jatkotaso 75 min

- Neoklassinen tekniikka + koreografia 60 min


Lisäksi suositellaan 1-2 seuraavista:

- Kimalle kärkitossutyöskentely alkeet
-Hohde kärkitossutyöskentely jatkotaso
-Kehonhuolto 30 min
-Soolo/duo


Kristallit Baletti tarvikelista PDF


Kristallien (baletti) ohjelma kaudella 2022-2033: Kristallit Baletti harjoitusohjelma

Intensiiviryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla ja venyttelemällä. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.