Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Intensiiviryhmä Kristallit

Intensiiviryhmät tarjoavat mahdollisuuden harjoitella viikkotunnin lisäksi koreografiaa oman intensiiviryhmän kanssa! Tanssija pääsee intensiiviryhmän myötä innostuneeseen tanssikavereiden porukkaan, harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Intensiiviryhmissä pääpaino on nyky- ja showtanssissa. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi baletin perusteita.


Intensiiviryhmä Kristallit, taso 2: 9–12-vuotiaat

Intensiiviryhmä Kristallit on noin 9–12-vuotiaille suunnattu intensiiviryhmä. Ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat 2-3 viikkotuntia, joista vähintään yhden kuuluu olla nyky/showtanssia.

Intensiivi 2 -harjoitteluohjelma:

- Intensiivi 2 -koreografia 30 min

- Tähdet showtanssin perustaso (8-10 v) tai jatkotaso (9-11 v) Tai Loiste showtanssin perustaso (10-12 v) 60 min

- Kimalle -baletti, baletin alkeet 9-14 v tai Tähdet/Loiste nykytanssi tai Tähdet/Loiste showtanssi 60 min

- Hyviä lisätunteja: Venyttely 30 min, jazz 60 min tai Kimalle kärkitossutyöskentelyn alkeet (opettajan suosituksesta)

Intensiivi 2 -tasolla valitaan siis koreografiatunnin lisäksi showtanssitunti sekä toinen vapaavalintainen Kimalle-, Tähdet- tai Loiste -tunti. Hyviä lisätunteja Intensiivi 2 -tanssijoille on venyttelytunti, jazztanssi sekä opettajan suosituksesta Kimalle kärkitossutyöskentelyn alkeet.

Intensiiviryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla ja venyttelemällä. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.