Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Korona-info

Päivitetty 1.4.2021.

Tanssila seuraa aktiivisesti koronatilannetta ja rajoitustoimenpiteitä. Tiedotamme aina asiakkaillemme mahdollisista muutoksista tuntien aikatauluhin tai toteutustapaan liittyen sähköpostitse. Oma opettaja voi lähettää myös mahdollisia tuntikohtaisia ohjeita oppilailleen sähköpostitse (tai tietyissä tapauksissa Whatsapp-ryhmän välityksellä).

Toimipisteissämme vältämme lähikontakteja ja huolehdimme hygieniasta seuraavin tavoin:

Aula- ja tanssisalitiloissa on aina yksi ryhmä kerrallaan. Tuntien alkamisaikoja on muokattu tapauskohtaisesti siten, että ryhmät eivät kohtaa toisiaan. Ryhmät odottavat ulkona tai toisessa tilassa, kunnes aulatilat/pukuhuoneet ovat vapaat. Poistuminen tiloista tapahtuu ripeästi. Pyydämmekin oppilaita vaihtamaan vaatteet valmiiksi kotona, jotta ruuhkaa ei muodostu. Aulatiloissa pyydämme yli 12-vuotiaita käyttämään hengityssuojainta. Ylimääräinen oleskelu aulatiloissa on kiellettyä.

Jokaisessa toimipisteessämme on käsienpesumahdollisuus, johon kannustamme asiakkaitamme niin kirjallisesti kuin suullisestikin tarvittaessa. Tämän lisäksi tiloistamme löytyy useita käsidesinfiointiaineita – sekä aulatiloista että tanssisaleista.

Desinfioimme tuntien välissä kaikki käytetyt välineet, balettitangot sekä ovenkahvat.

Tanssituntien rakennetta on muutettu siten, että turvavälien pitäminen on mahdollista koko tunnin ajan. Opettajat muistuttavat tanssijoita suullisesti turvaväleistä tarvittaessa ja huolehtivat niiden toteutumisesta.

Sisätiloissa harjoittelee kerrallaan vain sellainen määrä tanssijoita, että turvavälit pystytään säilyttämään. Mikäli turvavälejä ei ole mahdollista säilyttää harjoittelevat kyseessä olevat ryhmät joko ulkona tai etäyhteyksien välityksellä kotoa käsin.

1.4.2021 alkaen kaikki 2007 tai sitä aikaisemmin syntyneet tanssijat siirtyvät ulko-/etätreeneihin, kunnes toisin ilmoitetaan. Opettaja ilmoittaa, miten näiden tuntien osalta toimitaan turvallisuus ja tunnin luonne huomioiden.


Yleiset ohjeet koronaan liittyen:

Tanssitunnille saa tulla vain terveenä. Jos sinulle on oireita, niin jääthän kotiin itsesi ja muiden takia.

Suosittelemme yli 12-vuotiaille maskia tanssitunneille. Aulatiloissa pyydämme jokaista yli 12-vuotiasta käyttämään maskia.

Muistetaan huolehtia käsienpesusta ja desinfiointiaineen käytöstä. Kädet pestään studiolle saapuessa/ennen tanssitunnille menoa, sekä tietenkin vessassa käynnin, aivastuksen, niistämisen tai yskimisen jälkeen. Pidä myös oma desinfiointiaine mukanasi.

Kunnioitetaan turvavälejä aulatiloissa ja vältetään niissä turhaa oleskelua.

Vanhemmat voivat saattaa lapsensa (erityisesti pienet lapset) tunnille, mutta toivomme, että vanhemmat odottavat tunnin ajan ulkona eivätkä sisätiloissa.

Tanssilan ruokailuvälineet ja lasit ole tällä hetkellä käytössä.

Yski ja aivasta hihaan tai nenäliinaan. Hyvä yskimis- ja aivastushygienia on tärkeää.

Tanssilan pukuhuoneet ovat käytössänne, mutta jos mahdollista suosittelemme vaihtamaan treenivaatteet kotona.

Juo vain omasta vesipullosta ja täytä se valmiiksi kotona, jos mahdollista.

Tuo tunnille oma jumppamatto, jos tarvitset sellaista tunnilla tai käytä omaa hikipyyhettä Tanssilan maton päällä.

Kunnioitetaan turvavälejä tanssisaleissa.

Jos olet ollut ulkomailla, niin pidäthän palatessasi tarvittavan karanteeniajan, etkä osallistu tänä aikana tanssitunneille. Huolehdithan myös, että et osallistu tunneilla jos tiedät altistuneesi koronavirukselle.

Mikäli olet tulossa korvaamaan/kokeilemaan tuntia, muista täyttää lappu, jossa kerrot yhteystiedot. Koronatilanteen vuoksi on tärkeää, että tiedämme aina tarkasti, ketä tanssitunneilla on ollut paikalla. Otathan myös hyvissä ajoin ennen korvaustuntia yhteyttä toimistoon, niin tarkistamme tunnin erikoisjärjestelyt.

Tuntien alkamis- ja loppumisaikoja on muokattu koronatilanteen myötä. Oma opettaja on tiedottanut mahdollisista aikataulumuutoksista. Näin takaamme väljyyden aulatiloissa ja vältämme lähikontakteja.

Mikäli tanssitunnit joudutaan laittamaan tauolle, niin kevätkausi jatkuu siinä tapauksessa kesän puolelle. Osa tunneista saatetaan pitää myös ulkotiloissa, vuoroviikkoisin paikan päällä osalle tanssijoista tai etäyhteyksien kautta. Pääsääntöisesti pienimpien lasten tunteja ei pidetä etäyhteyksien kautta.

Ollaan huomaavaisia muita kohtaan ja pidetään hygieniasta huoli, että kaikilla on turvallinen ja rauhallinen mieli tullessaan odotetuille tanssitunneille!