Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Intensiiviryhmä Korallit

Intensiiviryhmät tarjoavat mahdollisuuden harjoitella viikkotunnin lisäksi koreografiaa oman intensiiviryhmän kanssa! Tanssija pääsee intensiiviryhmän myötä innostuneeseen tanssikavereiden porukkaan, harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Intensiiviryhmissä pääpaino on nyky- ja showtanssissa. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi baletin perusteita.

Intensiiviryhmä Korallit, taso 1: 7–9-vuotiaat

Intensiiviryhmä Korallit on noin 7–9-vuotiaille suunnattu intensiiviryhmä. Ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat 1-2 viikkotuntia, joista vähintään yhden kuuluu olla nyky/showtanssia.

Intensiivi 1 -harjoitteluohjelmaan kuuluu viikottain:

- Intensiivi 1 -koreografia 30 min

- Tuike -nyky/showtanssin alkeet (6-8 v) tai alkeisjatko (7-9 v) 60 min

Lisäksi suosittelemme, että Intensiivi 1-tanssijat valitsevat lisätunniksi:

- Kide-baletin alkeet (6–8 v) tai alkeisjatko (7–9 v) 60 min

Intensiivi 1 -tasolla valitaan siis koreografiatunnin lisäksi vähintään yksi Tuike-tunti. Näiden lisäksi tanssija voi halutessaan valita myös Kide-baletin tai toisen Tuike-tunnin.

Intensiiviryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla ja venyttelemällä. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.