Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Korallit Show (7-9 v) -intensiiviryhmä


Korallit on showtanssipainotteinen ryhmä 7-9 -vuotiaille. Tanssija pääsee intensiiviryhmän myötä innostuneeseen tanssikavereiden porukkaan, harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Intensiiviryhmissä pääpaino on show- ja nykytanssissa. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi baletin perusteita.

Korallit (intensiivi 1) -harjoitusohjelma 2,5 h tai enemmän/viikossa:

Korallit -ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat 2 viikkotuntia, joista vähintään yhden kuuluu olla nyky/showtanssia.

Korallien harjoitteluohjelmaan kuuluu viikottain:

 • Korallit -koreografia 30 min
 • Tuike (7-9 v) alkeisjatko 60 min tai Tähdet (8-10 v) -showtanssi 60 min

Toinen viikkotunti voi olla yksi seuraavista:

 • Tuike (7-9 v) alkeisjatko 60 min
 • Tähdet (8-10 v) -showtanssi 60 min
 • Tähdet (8-10 v) -nykytanssi 60 min
 • Kide (6-8 v) -baletin alkeet 60 min
 • Kide (7-9 v)-baletin alkeisjatko 60 min
 • Kimalle (8-10 v) -baletin perustaso 60 min

Lisätunniksi viikkoon suositellaan:

 • Tanssiakrobatian (8 v +) perustaso 30 min
 • Neoklassinen (8 v +) perustaso 30 min
 • Show-elementit (8 v+) perustaso 30 min

Korallien kauden 2023-2024 harjoitusohjelma: Korallien harjoitusohjelma

Korallien kausimaksut löytyvät hinnasto -sivultamme.

Korallit Show tarvikelista 2023-2024 PDF


Korallit -ryhmän tanssijoilla on erillinen pidempi koreografiaharjoitus ennen varsinaisen kauden alkua elokuussa ja tammikuussa. Koralleihin valituille tanssijoille lähetetään kausi-info seuraavan kauden suunnitelmista. Kaudella 2023-2024 Korallit osallistuvat yhteen kilpailuun syyskaudella ja 1-2 kilpailuun kevätkaudella. Korallit pääsevät mukaan myös Minä ja Sofi -fantasiatanssisatuun toukokuussa 2024.

Intensiiviryhmän tanssijoilta odotamme innostusta ja sitoutumista viikottaisiin harjoittelukertoihin, erillisiin koreografiaharjoituksiin ennen varsinaisen kauden alkua sekä kauden aikana tapahtuviin kilpailuihin ja esiintymisiin.

Intensiiviryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.