Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Korallit Show -intensiivi (taso 1)


Korallit on showtanssipainotteinen ryhmä 7-9 -vuotiaille. Tanssija pääsee intensiiviryhmän myötä innostuneeseen tanssikavereiden porukkaan, harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Intensiiviryhmissä pääpaino on show- ja nykytanssissa. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi baletin perusteita.

Korallit (intensiivi 1) -harjoitusohjelma 2,5 h tai enemmän/viikossa:

Korallit -ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat 2 viikkotuntia, joista vähintään yhden kuuluu olla nyky/showtanssia.

Korallien harjoitteluohjelmaan kuuluu viikottain:

- Korallit -koreografia 30 min

- Tuike (7-9 v) alkeisjatko 60 min tai Tähdet (8-10 v) -showtanssi 60 min

Toinen viikkotunti voi olla yksi seuraavista:

-Tanssiakrobatian perusteet 60 min

-Show-elementit (8 v+) perustaso 60 min

-Tähdet (8-10 v) -nykytanssi 60 min

- Kide (7-9 v)-baletin alkeisjatko 60 min tai Kimalle (8-10 v) -baletin perustaso


Korallien kauden 2022-2023 harjoitusohjelma:Korallien harjoitusohjelma

Korallit Show tarvikelista 2022-2023 PDF


Intensiiviryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla ja venyttelemällä. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.