Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kipinä - pojille suunnattu nykytanssitunti (7-9v.)


Kenelle?

Kipinä-nykytanssitunti sopii tanssista ja liikkumisesta innostuneille 7-9-vuotiaille lapsille. Tunti on suunnattu erityisesti pojille ja sopii tanssin aloittelijoille tai jo jonkin verran tanssineille lapsille. Tunti sopii hyvin seuraavaksi tunniksi Taikatanssin tai Tanssitemppuilun jälkeen. Tunnin kesto on 60 minuuttia.

Tunnin kuvaus

Tunnilla tutustutaan nyky- ja showtanssitekniikkaan.

Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti liikkumisen ja esiintymisen taitoja. Show- ja nykytanssin perusteisiin kuuluvat erilaiset hypyt ja piruetit, liikkuvat askelsarjat, tasapainoilut, improvisaatio ja monipuoliset koreografiat.
Tuntien teemat nousevat ryhmän kiinnostuksen kohteista. Ajoittain tunneilla harjoitellaan myös erilaisia välinetaitoja, kuten hyppynarujen, hulavanteiden ja pallojen käyttöä. Monipuoliset Kipinä-tunnit antavat hyvän pohjan show- ja nykytanssin jatkamiseen. Tunneilla kokeillaan myös muiden tanssilajien, kuten katutanssin ja baletin liikekieltä erilaisten sarjojen muodossa. Kipinä-ryhmä esiintyy myös Tanssilan näytöksissä, ja esiintymisen harjoittelu on olennainen osa tanssituntia.

Mitä mukaan?

Tanssiin sopivat vaatteet, kuten t-paita ja liikkumiseen sopivat housut. Tunnilla ollaan useimmiten avojaloin, mutta myös sukat on hyvä olla mukana tiettyjä harjoituksia varten. Mukaan myös juomapullo.

Kipinä-tunti aloittaa syksyllä 2019. Lukujärjestyksestä löydät tunnin sijainnin ja ajan.