Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kide-baletti 6 v + ja 7 v +


Kide-baletissa harjoitellaan baletin perusteita. Kide-balettituntien pääpaino on baletin aakkosten harjoittelussa ja tuntien pituus on 60 minuuttia. Tunneilla tutustutaan tankotyöskentelyn kautta baletin perusasentoihin, liikkeisiin ja aukikiertoon. Tankotyöskentelyn jälkeen edetään keskilattialle, jossa pyöritään, hypitään ja liikutaan baletin liikekielen mukaisesti. Tunneilla tehdään myös luovia ja tanssillisia harjoitteita. Tunneilla kehitetään myös liikkuvuutta ja opetellaan kehonhuoltoa lasten ikätaso huomioiden. Kide-baletissa tanssitaan pääasiassa klassisen musiikin tahtiin, joten tutuksi tulee myös eri balettien klassikot!

Kide-balettitunneilla valmistetaan esitys Tanssilan joulu- ja kevätnäytöksiin. Esitys tedään tanssitunnin tanssisarjojen pohjalta ja esityksen pääpaino on tanssisarjan tekemisessä lavalla.


Kide (6-8 v) -baletin alkeet

Kide -baletin alkeet sopii 6–8-vuotiaille tanssijoille, jolla ei ole aikaisempaa kokemusta baletista tai tanssista. Kide -baletin alkeet sopii seuraavaksi tanssitunniksi Taikatanssi (5,5-7 v) jälkeen. Edustusryhmien 6–7-vuotiaat Zirkonit tanssivat Kide-baletin alkeistasolla.


Kide (7-9 v) -baletin alkeisjatko

- Kide-baletti alkeisjatko sopii 7–9-vuotiaille tanssijoille, jotka ovat tanssineet noin vuoden balettia tai ensimmäiseksi tanssitunniksi 8-9 -vuotiaille tanssijoille. Edustusryhmien 7–9-vuotiaat Topaasit tanssivat Kide-baletin jatkotasolla.

Noin 2-3 vuoden balettituntien jälkeen tanssija on valmis siirtymään Kimalle-balettitunneille.

Katso Kide-baletin esittelyvideo täältä!

Varusteet

Lasten ja nuorten balettitunneilla käytetään balettipukua, balettisukkahousuja sekä pehmeitä balettitossuja. Hohde-tunnilla saa olla käytössä myös balettihame, mutta pienemmät tanssivat ilman hametta. Hiukset laitetaan kiinni siistille nutturalle ja lyhyet hiukset laitetaan kiinni pinneillä. Muistetaan myös juomapullo mukaan tunnille!

Kide-tunneilla käytetään vaaleanpunaista balettipukua, balettisukkahousuja sekä pehmeitä balettitossuja.

Kide-baletin varustelista.PDF