Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tonttutanssit 2021


info@tanssila.fi!


Lasten (3-7 v.) tiiviskurssi:

Lasten tanssitunnit on jaettu tiiviskursseilla iän mukaisesti 3-4-vuotiaiden tunteihin ja 5-6-vuotiaiden tunteihin. Ikärajat ovat suosituksia, joista voidaan joustaa lapsen tanssihistorian ja ryhmässä toimimisen taitojen mukaisesti.


Tulossa tonttutansseja 13-19.12.2021!Kouluikäisten (7-10 v.) tiiviskurssit:

Kouluikäisten tiiviskurssit ovat tasoltaan avoimia tunteja, joille voi tulla aloittajat ja pari vuotta jotain tanssilajia tanssineet oppilaat.

Tulossa tonttutansseja 13-19.12.2021!

Nuorten (11-17 v.) tiiviskurssit

Nuorten tiiviskurssit ovat tasoltaan joko perustason tai jatkotason tunteja. Perustason tunnille voivat tulla tanssimisen aloittajat ja pari vuotta jotain tanssilajia tanssineet oppilaat. Jatkotason tunneilla tanssijalla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus kyseisestä tanssilajista.


Tiiviskursseja tulossa myöhemmin.


Aikuisten tiiviskurssit

Aikuisten tiiviskurssit ovat tasoltaan joko perustason tai jatkotason tunteja. Perustason tunnille voivat tulla tanssimisen aloittajat ja pari vuotta jotain tanssilajia tanssineet oppilaat. Jatkotason tunneilla tanssijalla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus kyseisestä tanssilajista.


Tiiviskursseja tulossa myöhemmin.
Lasten tanssi- ja ilmaisuleiri (7-12v.)

Leiriaika ma-pe, klo 9.00-15.00, mahdollisuus tulla paikalle jo klo 8.30 ja olla klo 16.00 asti (aikuinen tämän ajan paikalla).

Leireillä ei tarvitse olla tanssikokemusta. Leirillä tehdään esitys, joka esitetään viimeisenä leiripäivänä. Tällä leirillä myös ulkoillaan lähiympäristössä, askarrellaan, tehdään jumpparatoja ja tehdään mm. pantomiimiharjoituksia. Esitystä varten pukeudutaan ja laitetaan kasvomaalit ja muut tarvittavat rekvisiitat kuntoon. Tällä leirillä tutustutaan teatterin ja tanssitaiteen maailmaan ilon ja tekemisen kautta. Leirit ovat pieniä ja sadunomaisia - sopii hyvin ensimmäisiksi päiväleirikokemuksiksi. Leirillä voi olla myös puoli päivää, jos koko päivä tuntuu jännittävältä.

Hinta 240€ sis. lounas ja välipala.

Sisarale -10% norm. hinnasta. Alennuskoodin saat toimistolta, info@tanssila.fi!Koronatilanteen vuoksi annamme mahdollisuuden peruuttaa ilmoittautuminen 14 vuorokautta ennen kesän tunnin/leirin alkamista. Tanssila pidättää tämän saman oikeuden myös itsellään. Mikäli kesän tunnit/leirit perutaan Tanssilan toimesta hyvitämme perutun tunnin hinnan.

Tulossa kesällä 2022!