Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tiiviskurssit, leirit ja loma-aikojen tanssitunnit

Tanssila tarjoaa tunteja myös normaalin lukujärjestys-toiminnan ulkopuolella. Tiiviskurssit ja tanssileirit sijoittuvat yleisesti loma-aikoihin, mutta erityisesti tiiviskursseja voi olla tarjolla myös kauden aikana.

Tiiviskurssit

Tiiviskurssi on nimensä mukaisesti lyhyt kurssi, jossa sukelletaan tietyn tanssin maailmaan lyhyemmän jakson aikana intensiivisesti. Tiiviskurssilla on usein alan huippuopettaja antamassa maistiaisia tanssilajin parhhaista paloista. Tiiviskursseille ilmoittaudutaan verkkokaupan kautta tästä.

Tanssileirit

Tanssileirit ovat leirejä, joilla tanssitaan. Leirejä on eri-ikäisille ja erilaisilla painotuksilla. Leiristä riippuen leirillä käydään yhdessä syömässä tai mukaan otetaan omat eväät. Leireillä on tanssialan huippuopettajia ja lastenleireillä on leirijohtajana opettaja, jolla on kokemusta kasvatuksesta ja leirien vetämisestä pidemmältä aikaväliltä. Leireillä on usein tanssin lisäksi myös tanssiesitysten harjoittelua sekä askartelua, ulkoilua, yhteisiä leikkejä ja muuta mukavaa tekemistä. Leireille ilmoittaudutaan verkkokaupan kautta tästä.