Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Intensiiviryhmä Jadet


Intensiiviryhmät tarjoavat mahdollisuuden harjoitella viikkotunnin lisäksi koreografiaa oman intensiiviryhmän kanssa! Tanssija pääsee intensiiviryhmän myötä innostuneeseen tanssikavereiden porukkaan, harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Intensiiviryhmät sopivat niille tanssijoille, joilla on toiveita treenata useamman kerran viikossa ja olla mukana joissain tanssin kilpailuissa sekä tapahtumissa. Intensiiviryhmät antavat myös mahdollisuuden edustusryhmiä väljempään oman lukujärjestyksen suunnitteluun. Intensiiviryhmissä pääpaino on nyky- ja showtanssissa. Mikäli intensiiviryhmäläisen tavoitteena on jossain vaiheessa pyrkiä edustusryhmään suosittelemme lisätunniksi baletin perusteita.

Intensiiviryhmä Jadet, taso 3: 12–16-vuotiaat

Intensiiviryhmä Jadet on noin 12–16-vuotiaille suunnattu intensiiviryhmä. Ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat 2-3 viikkotuntia, joista vähintään yhden kuuluu olla nyky- tai showtanssia.

Intensiivi 3 -harjoitteluohjelma:

- Intensiivi 3 -koreografia 30 min

- Show:n tekniikka (12 v +) edistyneet tai Nykytanssin tekniikka (12 v +) edistyneet tai
Loiste show- tai nykytanssin perustaso (10-12 v) tai jatkotaso (11 -13 v) 60 min

- Kimalle-baletti, Hohde-baletti, Loiste nykytanssi tai Loiste showtanssi

- Hyviä vapaavalintaisia lisätunteja: Latinoshow alkeet 45 min , hiphop 60 min, jazz 60 min tai Kimalle kärkitossutyöskentelyn alkeet (opettajan suosituksesta).

Intensiivi 3 -tasolla valitaan siis koreografiatunnin lisäksi Loiste showtanssitunti sekä toinen vapaavalintainen Kimalle-, Hohde- tai Loiste-tunti. Hyviä lisätunteja Intensiivi 3 -tanssijoille on latinoshown alkeet, venyttelytunti, jazztanssi sekä opettajan suosituksesta Kimalle kärkitossutyöskentelyn alkeet.

Intensiiviryhmiin haetaan hakutilaisuuden kautta. Hakutilaisuudessa tarkastelemme erityisesti tanssin iloa ja innostusta. Lisäksi tarkastelemme tanssiteknisiä taitoja, musikaalisuutta sekä eläytymis- ja ilmaisutaitoja. Hakukokeeseen voi valmistautua käymällä tanssitunneilla ja venyttelemällä. Omalta tanssiopettajalta voi kysyä lisää tietoa intensiiviryhmiin hakeutumisesta ja valmistautumisesta. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.