Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hohde-baletti 10v+ ja 11v+


Hohde -baletti 10–13-vuotiaat

Hohde-balettitunnilla harjoitellaan jatkotasolla baletin tekniikkaa sekä liikekieltä. Tuntien pituus on 60-75 minuuttia. Hohde-balettitunti etenee tankotyöskentelystä keskilattiatyöskentelyyn. Keskeisiä teemoja ovat linjaukset, ojennukset, venyvyys, keskivartalon hallinta, piruetit ja hypyt. Tunneilla tehdään myös luovia harjoitteita ja kehonhuoltoa.


Hohde-balettitunneilla valmistetaan esitys Tanssilan joulu- ja kevätnäytöksiin. Esitys tehdään tanssitunnin tuntisarjojen pohjalta ja esityksen pääpaino on tanssisarjan tekemisessä lavalla.

Kenelle?

- Hohde-baletti perustaso sopii 10–12-vuotiaille tanssijoille, joilla on noin 4-5 vuoden kokemus baletista tai noin 3–4 vuotta, kun ovat tanssinut useamman kerran viikossa. Edustusryhmien 10–11-vuotiaat Spinellit sekä osa 10-vuotiaista Safiireista tanssivat Hohde-baletin perustasolla. Intensiiviryhmä 3 Jadet tanssijat voivat tanssia tällä tasolla.

- Hohde-baletti jatkotaso sopii 11–13 -vuotiaille tanssijoille, jotka ovat tanssineet noin 5-6 -vuotta balettia tai 4-5 vuotta, kun ovat tanssinut useamman kerran viikossa. Edustusryhmien 11–12 -vuotiaat Ametistit sekä osa 11 -vuotiaista Spinelleistä tanssivat Hohde-baletin jatkotasolla. Intensiiviryhmä 3 Jadet tanssijat voivat tanssia tällä tasolla.

- Hohde-kärkitossutyöskentely alkeet ja jatko ovat 30 min erilliset kärkitossutyöskentely -tunnit, jotka ovat samantasoisen Hohde -balettitunnin jälkeen. Hohde kärkitossutyöskentely on jatkoa Kimalle-tason kärkitossutyöskentelylle. Hohde kärkitossutyöskentely -harjoitusta suosittelemme kaikille Hohde -tason tanssijoille ellei opettaja ilmoita tasoa toisin. Mikäli tanssija ei ole ennen Hohde-balettia tanssinut tossuilla, voi hän jatkaa Hohde-tason balettitunneilla ja kiriä kärkitossutunneille saatavia taitoja joko Kimalle-kärkitossutunneilla tai opettajan kanssa yksityistopetuksen kautta. Näissä tilanteissa voi aina keskustella opettajan ja toimiston kanssa, mikä on paras ehdotus kyseessä olevalle tanssijalle.


Noin 5-6 vuoden balettituntien jälkeen tanssija on valmis siirtymään baletin tekniikka -tunneille.