Hinnasto

Tuntien hinnat

llmoittautuminen tunneille tapahtuu verkkokauppamme kautta. www.tdanceshop.com. Verkkokaupassa on nähtävissä myös eri tuntien hinnat. Kausituntien hinnat sisältävät alv 10%. Tunneille ilmoittaudutaan lukukaudeksi kerrallaan.


Tuntien hinnat sisältävät koko lukukauden opetuksen. Tuntien hinnat määräytyvät tuntien pituuden mukaan. Lukukausi sisältää 17 kertaa, sillä syyslomaviikolla ja talvilomaviikolla ei järjestetä Tanssilan tunteja.


30 min tunti 148€, tai kahdessa erässä maksettuna 2x80€

40 min tunti 174€, tai kahdessa erässä maksettuna 2x93€

60 min tunti 198€, tai kahdessa erässä maksettuna 2x105€

75 min tunti 234€, tai kahdessa erässä maksettuna 2x123€

90 min tunti 263€, tai kahdessa erässä maksettuna 2x137€


Yksistyistunnit Tanssilan omilla saleilla:

40 min 48€

60 min 65€


Jalokivien hinnat / lukukausi / 17 viikkoa ja tiiviskurssit

Smaragdit – 788€

Rubiinit – 770€

Ametistit – 665€

Spinellit – 440€

Safiirit – 440€

Opaalit – 378€

Topaasit – 351€

Zirkonit – 315€

Tanssilan kautta voit tilata myös muita tanssipalveluita, kuten koreografioita, esiintymisiä tai yksityistunteja. Hinnat neuvotellaan asiakkaan kanssa tilaisuuskohtaisesti.

Alennukset

Alennukset koskevat Tanssilan tanssitunteja.

  • Perhealennus: Jos ilmoittaudutte tunneille samalla kertaa, niin kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet saavat -10% alennuksen tuntihinnastaan. Huomaathan, että alennusta ei anneta jälkeenpäin, jos ilmoittaudutte tunneille eri päivinä.
  • Useamman tunnin alennus: Jos haluat käydä useammalla Tanssilan tunnilla, saat jokaisesta tunnista -10% alennuksen, jos ilmoittaudut tunneille saman päivän aikana. Huomaathan, että alennusta ei anneta jälkeenpäin, jos ilmoittaudut tunneille eri päivinä.
  • Jotta saat alennuksen toimimaan tarvitset henkilökohtaisen alennuskoodin. Sen saat kätevimmin laittamalla emailia toimistoon: info@tanssila.fi
  • Huom! Jalokivien soolo-tunneista tulee alennus, jos edustusryhmätunnin jälkeen on valittu myös joku toinen normaalitunti tai toinen edustusryhmätunti. (ks. Jalokivien toimintaopas, tai kysy toimistolta lisää)

Alennushinta näkyy koodin kirjoittamisen jälkeen suoraan maksussa. Alennus kirjoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä ostoskori:ssa! Kysy apua toimistolta, mikäli on haasteita. Autamme mielellämme.