Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Helmet show 30v+

Helmet Show on showtanssin koreografiaryhmä yli 30-vuotiaille tanssijoille. Tanssija pääsee koreografiaryhmän myötä innostuneeseen tanssivien aikuisten ryhmään ja harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla, sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa.

Tämä ryhmä on suunnattu erityisesti yli 30-vuotiaille tanssijoille. Ryhmässä saa tanssia myös nuorempia tanssijoita, mutta mahdolliset tanssikilpailuissa tai tanssikatselmuksissa on tarkoituksena osallistua yli 30-vuotiaiden sarjaan. Tämän ryhmän rinnakkaisryhmä on Helmet Show 20v+. Voit kysyä opettajalta tai toimistolta lisää eri ryhmistä ja niiden eroista.

Kausi 2023:

Helmet Show 30v+ koreografiatunteja on sekä torstaisin että sunnuntaisin. Sunnuntaisin treenaa max 7 tanssijan pienryhmä. Torstain koreografiatunnilla tehdään ison ryhmän esitystä eri kisoihin ja tapahtumiin!

Helmet Show harjoitusohjelma:

Helmet Show -koreografia 45 min

Nyky/showtanssin (30v+) edistyneet 90 min


Syksyllä 2023 alkaa lisäksi Helmet show 30v+ pienryhmä!

Lisätunneiksi suosittelemme:

-Nyky/showtanssin soolo/duo 30 min

- Nyky/showtanssin (30 v+) jatkotaso 75 min

Helmet Show tarvikelista PDF


Helmet -koreografiaryhmiin pääsee mukaan osallistumalla hakutilaisuuteen, lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen (info(a)tanssila.fi) tai opettajan suosituksesta, mikäli tanssija on jo tanssinut tanssikoulullamme. Lisätietoja: info(a)tanssila.fi.