Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Helmet show (30 v +) -koreografiaryhmä

Helmet Show (30 v +) on showtanssin koreografiaryhmä yli 30-vuotiaille tanssijoille. Tanssija pääsee koreografiaryhmän myötä innostuneeseen tanssivien aikuisten ryhmään ja harjoittelemaan päämäärätietoisesti oman opettajan johdolla, sekä mahdollisuuden esiintyä ja kilpailla yhdessä ryhmän kanssa. Helmet Show (30 v +) -ryhmiä on kaksi: Koreografiaryhmässä tehdään ison ryhmän koreografia ja koreografia pienryhmässä on max . 7 tanssijaa.

Nämä ryhmät ovat suunnattu erityisesti yli 30-vuotiaille tanssijoille. Ryhmässä saa tanssia myös nuorempia tanssijoita, mutta mahdolliset tanssikilpailuissa tai tanssikatselmuksissa osallistutaan yli 30-vuotiaiden sarjaan. Tämän ryhmän rinnakkaisryhmä on Helmet Show (20 v+) -koreografiaryhmä, joka sopii alle 20-30 -vuotiaille tanssijoille.

Helmet Show (30 v +) -koreografiaryhmä harjoittelee kerran viikossa ja koreografiaharjoitusta ennen on nyky/showtanssin tekniikkatunti, jota suosittelemme kaikille tanssijoille. Helmet Show (30 v +) -koreografiaryhmä harjoittelee ison ryhmän showtanssin koreografian kilpailuihin ja muihin esiintymisiin.

Helmet Show (30 v +) -koreografian pienryhmä harjoittelee kerran viikossa ja koreografiaharjoituksen yhteydessä on nyky/showtanssin tekniikkatunti, jota suosittelemme kaikille tanssijoille. Helmet Show (20 v+) -koreografian pienryhmä on max 7 tanssijan pienryhmä, joka harjoittelee oman koreografian kilpailuihin ja muihin esiintymisiin.

Helmet-ryhmään on seuraavan kerran haku keväällä 2024. Kaudella 2023–2024 ei ole Helmet-ryhmällä toimintaa.

Helmet Show harjoitusohjelma:

  • Helmet Show -koreografia 45 min tai Helmet Show -koreografia pienryhmä 45 min
  • Nyky/showtanssin (20v +) jatkotaso /edistyneet 75 min

Lisätunneiksi suosittelemme:

  • Nyky/showtanssin soolo/duo 30 min
  • Nyky/showtanssin (20 v+) jatkotaso/edistyneet 75 min


Helmet Show (30 v +) koreografiaryhmien kausimaksut löytyvät hinnasto -sivultamme.

Helmet Show tarvikelista PDF


Helmet -koreografiaryhmiin pääsee mukaan osallistumalla hakutilaisuuteen. Lisätietoja: info(a)tanssila.fi.