Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Harmony - Show- ja nykytanssin edustusryhmä PLUS 13–19-vuotiaille


Harmony on nyky- ja showtanssin edustusplus-ryhmä 13–19-vuotiaille motivoituneille tanssijoille. Harmonyssa tanssija saa henkilökohtaista opetusta, monipuolisen harjoitteluohjelma, sekä runsaasti esiintymismahdollisuuksia.Harmonyn tanssijoiden harjoitteluohjelma painottaa muita edustusryhmiä enemmän showtanssia, unohtamatta nykytanssia tai klassista balettia. Harmonyn tanssijat harjoittelevat ja kilpailevat tavoitteellisesti tähdäten kohti showtanssi maailmanhuippua!

Harmony on motivoituneille 14–19-vuotiaille tanssijoille, joilla on halua kehittyä erityisesti nyky- ja showtanssin saralla. Ryhmä harjoittelee viitenä päivänä viikossa ja on tarkoitettu niille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan vaativalle tasolle ja harjoitella kohti mahdollisia tanssin ammattiopintoja tai ammattilaisuutta.


Miksi edustusplus-ryhmä?

Edustusplus-ryhmät ovat 10–19-vuotiaille jatko- ja edistyneen tason tanssijoille mahdollisuus painottaa erityisesti joko showtanssia tai klassista balettia. Edustusplus-ryhmien harjoittelu antaa valmiuksia kohti tanssin ammattiopintoja ja tanssin ammattilaisuutta. Melody ja Harmony ovat showtanssin edustusplus-ryhmiä ja Etude sekä Serenade baletin edustusplus-ryhmiä.

Harmonyn tanssijoiden harjoitteluohjelmaan kuuluu showtanssin lisäksi myös viikottainen nykytanssitunti, balettitunti, kehonhuoltoa, commercial- sekä latinoshow-tunti. Ryhmän tanssijoista kasvaa teknisesti taitavia ja monipuolisia esiintyjiä.

Edustusplus-ryhmien harjoittelu on tavoittellista ja tarkkaan suunniteltua. Jokaisen oppilaan henkilökohtaisia tarpeita huomioidaan ja kausittaiset tavoitekeskustelut luovat vahvan pohjan tanssijoiden kehitykselle. Kaikki tanssijat esiintyvät ja kilpailevat niin sooloteoksilla kuin ryhmäkoreografioilla, ja jokainen tanssija on yhtä tärkeä osa ryhmää. Kauden lopussa tanssijat saavat kirjallisen palautteen opettajaltaan.

Harmonyn harjoitusohjelma kokonaisuudessaan 12,5 h:


Smaragdien harjoitusohjelma 9h /viikossa:

Fortuna - baletin koreografiaryhmä 45 min
Eclipse-nykytanssin koreografiaryhmä 45 min
Mirage-showtanssin koreografiaryhmä 45 min
Smaragdit koreografia 45min
Baletin tekniikka edistyneet 90 min
Kärkitossutyöskentely edistyneet 30min
Nykytanssin tekniikka edistyneet 75 min
Show:n tekniikka edistyneet 75 min
Kehonhuolto 30 min
Latinoshow jatko 60 min


Harmonyn harjoitusohjelma 3 h 30 min/viikossa:

Harmonyn koreografia 45 min
Harmonyn soolot 45 min
Show-elementit (12 v +) edistyneet 60 min
Commercial (12 v +) perustaso 60 min

Miten ryhmään haetaan?

EdustusPLUS-ryhmiin haetaan vuosittain uudestaan hakukokeiden kautta. Hakukokeita uusille tanssijoille järjestetään kausittain elokuussa, joulukuussa sekä toukokuussa. Tarkemmat päivämäärät ja tiedot hakutilaisuuksista löydät täältä.

Harmonyn kauden 2022-2023 harjoitusaikataulu: Harmony harjoitusaikataulu