Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Haku Tanssilan edustus-, intensiivi- ja koreografiaryhmiin


Tanssilassa on edustusPlus- ja edustusryhmät, baletin ja showtanssin intensiiviryhmät sekä nuorten ja aikuisten koreografiaryhmät. Näihin ryhmiin haketaan erillisen hakukokeen kautta.

Edistyneen tason koreografiaryhmiin ja tavoitteellisiin edustusPlus -ryhmiin haetaan joka vuosi hakukokeen kautta. Edustus- ja intensiiviryhmiin tanssijalle on paikka toistaiseksi, jolloin tanssija saa tanssija saa tanssikauden päätteeksi tiedon seuraavan lukuvuoden tasostaan.

Hakukokeet pidetään yleisesti maalis-toukokuussa. Mikäli paikkoja on vapaana, pitää Tanssila mahdollisesti täydennyshaun elokuun alussa.

Hakutilaisuus on tanssitunti, jossa arvioidaan tanssijan motivaatiota ja tanssillisia valmiuksia. Hakutilaisuuksiin ei tarvitse valmistaa erikseen sooloesitystä.

Tutustuthan ennen hakua huolellisesti, mihin ryhmään olet ensisijaisesti hakemassa. Hakutilaisuudessa Tanssilan pedagoginen tuomaristo arvioi kaikkia hakijoita kokonaisvaltaisesti ja tuomaristo saattaa ehdottaa hakijalle jotain toista ryhmää tai tasoa, kuin mihin tanssija on ensisijaisesti hakenut. Mikäli tanssija ei tule valituksi, saa hän hakutilaisuuden jälkeen ohjeistuksen kehittämiskohteistaan, jotta mahdollisuus tulla valituksi ko. ryhmään on tulevaisuudessa mahdollista. Tanssilassa myös hakutilaisuus on mahdollisuus oppia ja saada henkilökohtaista apua oman tanssijana kehittymisen polkua varten.

Avoinna olevat haut:


Haku intensiivi-, koreografia- ja edustusryhmiin:

Hakutilaisuus pidetään sunnuntaina 7.5.2023 klo 14.30-16.00 Haagassa (Nuijamiestentie 3A, 00400 Helsinki). Hakutilaisuuteen tulijoille on varattu lämmittelyaika tanssisaliin klo 14.00-14.30. Hakutilaisuuden toimistoon ilmoittaudutaan klo 13.30 alkaen.

Ilmoittaudu hakuun täyttämällä tämä lomake.

Huom! Edustusryhmä Timantit (16-19 v) hakutilaisuus on lauantaina 6.5.2023 klo 17.00-18.30 yhdessä EdustusPlus -ryhmien haun kanssa. Hakutilaisuuteen tulijoille on varattu lämmittelyaika tanssisaliin klo 16.30-17.00. Hakutilaisuuden toimistoon ilmoittaudutaan klo 16.00 alkaen.


Haku Edustusplus-ryhmiin:

Hakutilaisuus pidetään lauantaina 6.5.2023 klo 17.00-18.30. Hakutilaisuuteen tulijoille on varattu lämmittelyaika tanssisaliin klo 16.30-17.00. Hakutilaisuuden toimistoon ilmoittaudutaan klo 16.00 alkaen.

Ilmoittaudu hakuun täyttämällä tämä lomake.