Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Haku Tanssilan edustusPlus-, edustus-, intensiivi- ja koreografiaryhmiin


Tanssilassa on edustusPlus- ja edustusryhmät, baletin ja showtanssin intensiiviryhmät sekä nuorten ja aikuisten koreografiaryhmät. Näihin ryhmiin haketaan erillisen hakukokeen kautta.

Edistyneen tason koreografiaryhmiin ja tavoitteellisiin edustusPlus -ryhmiin haetaan joka vuosi hakukokeen kautta. Edustus- ja intensiiviryhmiin tanssijalle on paikka toistaiseksi, jolloin tanssija saa tanssija saa tanssikauden päätteeksi tiedon seuraavan lukuvuoden tasostaan.

Hakukokeet pidetään yleisesti maaliskuussa. Mikäli paikkoja on vapaana, pitää Tanssila mahdollisesti täydennyshaun toukokuun alussa. Hakutilaisuuteen ilmoittaudutaan etukäteen täyttämällä ilmoittautumislomake.

Hakutilaisuus on tanssitunti, jossa arvioidaan tanssijan motivaatiota ja tanssillisia valmiuksia. Hakutilaisuuksiin ei tarvitse valmistaa erikseen sooloesitystä.

Tutustuthan ennen hakua huolellisesti, mihin ryhmään olet ensisijaisesti hakemassa. Hakutilaisuudessa Tanssilan pedagoginen tuomaristo arvioi kaikkia hakijoita kokonaisvaltaisesti ja tuomaristo saattaa ehdottaa hakijalle jotain toista ryhmää tai tasoa, kuin mihin tanssija on ensisijaisesti hakenut. Mikäli tanssija ei tule valituksi, saa hän hakutilaisuuden jälkeen ohjeistuksen kehittämiskohteistaan, jotta mahdollisuus tulla valituksi ko. ryhmään on tulevaisuudessa mahdollista. Tanssilassa myös hakutilaisuus on mahdollisuus oppia ja saada henkilökohtaista apua oman tanssijana kehittymisen polkua varten.

Avoinna olevat haut:

Haku intensiivi-, koreografia- ja edustusryhmiin:

Hakutilaisuus pidetään lauantaina 16.3.2024 Haagassa (Nuijamiestentie 3A, 00400 Helsinki).

klo 15.00-15.45 Zirkonit, Topaasit, Korallit Show, Korallit Baletti

klo 16.15-17.00 Opaalit, Safiirit, Kristallit Show ja Kristallit Baletti

Ilmoittautumisaika hakukokeeseen paikan päällä 30 min ennen hakutilaisuuden alkua.

klo 17.00-19.00 Etude, Serenade, Melody, Harmony, Fortuna, Jadet Baletti, Kvartsit Baletti, Timantit, Smaragdit Rubiinit, Ametistit, Spinellit

klo 18.15-19.00 Jade Show, Kvartsit Show, Mirage, Eclipse

Hakutilaisuuteen tulijoille on varattu lämmittelyaika tanssisaliin 30 min ennen hakutialisuuden alkua. Hakutilaisuuden toimistoon ilmoittaudutaan aikaisintaan 45 min ennen oman hakutilaisuuden alkua.

Ilmoittaudu intensiivi-, edustus- ja koreografiaryhmien hakuun täyttämällä tämä lomake.

Ilmoittaudu edustusPlusryhmien hakuun täyttämällä tämä lomake.