Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssila - ajankohtaista nyt!Tanssilan Joulumatinea 2021 järjestettiin 20.-21.11. Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla!

Lämmin kiitos kaikille tanssijoille, tukijoukoille ja yleisölle!


Kevätkauden ilmoittautumiset alkavat 24.11.2021 nykyisille oppilaille. Uusien oppilaiden ilmoittautuminen alkaa 1.12.2021

Tanssilassa toimii monta motivoitunutta tanssiryhmää, joiden tanssijat haluavat tanssia useammin kuin kerran viikossa ja yhdessä sitoutuneen ja innostuneen ryhmän kanssa. Ryhmiä on sekä lapsille, nuorille että aikuisille.

Lisää tietoa edustusryhmistä, jotka ovat kaikkein korkeimmalle tähtäävien tanssijoiden ryhmiä sekä intensiiviryhmistä, joiden tanssijat harjoittelevat viikkotuntien lisäksi omalla intensiivitunnillaan löydät nettisivuiltamme. Mikäli haluat henkilökohtaista palvelua erilaisista ryhmistä, otathan yhteyttä: info@tanssila.fi.

Tanssipalveluita - opetuksista esiintymisiin.

Tervetuloa tanssimaan kanssamme! Syksyllä 2021 aloitamme yhdeksännen tanssinopetusvuotemme.

Pääpainomme opetuksessa on alusta alkaen ollut laadukkaassa lasten ja nuorten opetuksessa. Aikuisten tanssitunteja on nykyisin myös paljon lukujärjestyksessämme tarjolla. Ilon kautta oppimisen pedagogiikkamme näkyy sekä lasten ja nuorten että aikuisten tunneilla.

Tanssimaan oppii vain tanssimalla ja esiintymään oppii vain esiintymällä. Kaikki oppilaamme pääsevätkin loistamaan lavalle syksyisin ja keväisin.

Toimintamme on avointa ja reilua – tule vaikka testaamaan. Kaikille tunneillemme (joilla on tilaa) voit tulla veloituksetta kokeilemaan. Oikea tanssitunti löytyy parhaiten testaamalla ja opettajamme sekä toimiston väkemme auttavat mielellään, mikäli kysymyksiä nousee esille.

Tarjoamme myös muita tanssialan palveluita, kuten häätanssi- ja yritysopetusta, tanssiesiintymisiä sekä vuokraamme tilojamme muille toimijoille – yksityishenkilöille ja yrityksille.

Tanssila on nuori, innovatiivinen tanssikoulu ja meiltä saatkin henkilökohtaista palvelua. Laita viestiä, mikäli sinulla on kysymyksiä, ideoita tai mietteitä!

Tanssilan koko opettaja- ja toimistotiimin puolesta lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme.

Yst. Iiris Salmenmaa

Tanssilan rehtori