Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssila - ajankohtaista nyt!

Juhlavuosi 2022-2023

Kausi 2022-2023 on Tanssilan juhlavuosi, sillä silloin juhlitaan Tanssilan 10-vuotista taivalta lasten- ja nuorten tanssin pedagogiikkaan erikoistuneena tanssikouluna!

Kaudella 2022-2023 on luvassa erikoistunteja, tapahtumia ja juhlakausi päättyy keväällä 2023 Tanssila-gaalaan! Gaalan liput ovat mynnissä nyt! Lippuja on rajoitettu määrä, joten suosittelemme ostamaan liput hyvissä ajoin. Tätä kokoillan showta ei kannata jättää väliin. Sopii myös pienille lapsille! Tarjolla on myös huippuedullisia 10euron lippuja, jotta varmasti kaikilla halukkailla on mahdollisuus tulla katsomaan esitystä.

Tervetuloa tanssimaan kevätkaudelle 2023!

Kevätkauden 2023 lukujärjestys ja ilmoittautuminen tästä. Maaliskuussa on mahdollista saada 30% alennus kauden hinnasta.

Kevätkausi alkaa maanantaina 16.1.2023 ja päättyy 10.5.2023. Talvilomaviikolla 8 ja kansallisina juhlapyhinä ei ole tanssitunteja.

Varsinaisen kauden jälkeen on toukotanssitunteja, joille pääsee kokeilemaan tanssituntejamme.

Kesäkuussa järjestämme lasten tanssi- ja ilmaisuleireijä sekä tiiviskursseja. Kesän toimintaan ilmoittautuminen alkaa 15.3.2023.


Tanssilassa on viikkotuntien lisäksi paljon erikoisryhmiä, jotka treenaavat tanssikilpailuja ja erityisnäytöksiä varten.

Lue lisää erikoisryhmistämme:

Koreografiaryhmät

Intensiiviryhmät

Edustusryhmät

EdustusPLUSryhmät

Tanssipalveluita - opetuksista esiintymisiin.

Tervetuloa tanssimaan kanssamme! Syksyllä 2022 aloitamme kymmenennen tanssinopetusvuotemme. Juhlimme juhlavuotta eri tavoin vuoden aikana!

Pääpainomme opetuksessa on alusta alkaen ollut laadukkaassa lasten ja nuorten opetuksessa. Aikuisten tanssitunteja on nykyisin myös paljon lukujärjestyksessämme tarjolla. Ilon kautta oppimisen pedagogiikkamme näkyy sekä lasten ja nuorten että aikuisten tunneilla.

Tanssimaan oppii vain tanssimalla ja esiintymään oppii vain esiintymällä. Kaikki oppilaamme pääsevätkin loistamaan lavalle sekä syksyisin ja keväisin.

Toimintamme on avointa ja reilua – tule vaikka testaamaan. Kaikille tunneillemme (joilla on tilaa) voit tulla veloituksetta kokeilemaan. Oikea tanssitunti löytyy parhaiten testaamalla ja opettajamme sekä toimiston väkemme auttavat mielellään, mikäli kysymyksiä nousee esille.

Tarjoamme myös muita tanssialan palveluita, kuten häätanssi- ja yritysopetusta, tanssiesiintymisiä sekä vuokraamme tilojamme muille toimijoille – yksityishenkilöille ja yrityksille.

Tanssila on nuori, innovatiivinen tanssikoulu ja meiltä saatkin henkilökohtaista palvelua. Laita viestiä, mikäli sinulla on kysymyksiä, ideoita tai mietteitä!

Tanssilan koko opettaja- ja toimistotiimin puolesta lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme.

Yst. Iiris Salmenmaa

Tanssilan rehtori