Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssila - ajankohtaista nyt!

Syyslukukausi alkaa ma 16.8.2021. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

Olemme kesälomalla 24.6.-30.7.2021. Kiireellisiin sähköposteihin ja tiedusteluihin pyrimme vastaamaan viikon kuluessa myös kesäloman aikana. Palaamme töihin jälleen ma 2.8.2021.


Syksyn 2021 ilmoittautuminen on käynnissä koko kesän.

Lukujärjestyksen näet tästä. Ilmoittaudu tanssitunneille täällä.

Tilaa Tanssilan edustusvaatteet kesällä!

Tanssilan edustusvaatteiden myyntiä hoitaa tanssi- ja lifestylekauppa www.igris.fi

Täältä löydät Tanssilan edustusvaatteita. Syksyn 2021 uutuudet sekä omalla nimellä painetut edustusvaatteet tilataan ennakkomyyntinä. Valmiiden tuotteiden arvioitu saapumisaika on elokuu 2021.

Haku tanssin erikoisryhmiin 12.8.2021!

Tanssilan erikoisryhmiä ovat intensiiviryhmät, koreografiaryhmät, edustus- sekä edustusPLUS-ryhmät.

Syksyllä 2021 haku ryhmiin toteutetaan livenä tanssistudiolla.

Mikäli et ole varma, mikä ryhmä on oikea, voit mainita asiasta hakemuksen yhteydessä. Tanssilan opettajat osaavat ehdottaa tanssijalle parhaiten sopivaa ryhmää/tanssitunteja, kun näkevät tanssijan tanssimassa.

Tanssilassa toimii monta motivoitunutta tanssiryhmää, joiden tanssijat haluavat tanssia useammin kuin kerran viikossa ja yhdessä sitoutuneen ja innostuneen ryhmän kanssa. Ryhmiä on sekä lapsille, nuorille että aikuisille.

Lisää tietoa edustusryhmistä, jotka ovat kaikkein korkeimmalle tähtäävien tanssijoiden ryhmiä sekä intensiiviryhmistä, joiden tanssijat harjoittelevat viikkotuntien lisäksi omalla intensiivitunnillaan, jossa keskitytään ryhmän koreografioiden tekoon ja hiontaan.

Elokuun tiiviskurssit ja leirit ovat julkistettu!

Tanssipalveluita - opetuksista esiintymisiin.

Tervetuloa tanssimaan kanssamme! Syksyllä 2021 aloitamme yhdeksännen tanssinopetusvuotemme.

Pääpainomme opetuksessa on alusta alkaen ollut laadukkaassa lasten ja nuorten opetuksessa. Aikuisten tanssitunteja on nykyisin myös paljon lukujärjestyksessämme tarjolla. Ilon kautta oppimisen pedagogiikkamme näkyy sekä lasten ja nuorten että aikuisten tunneilla.

Tanssimaan oppii vain tanssimalla ja esiintymään oppii vain esiintymällä. Kaikki oppilaamme pääsevätkin loistamaan lavalle syksyisin ja keväisin.

Toimintamme on avointa ja reilua – tule vaikka testaamaan. Kaikille tunneillemme (joilla on tilaa) voit tulla veloituksetta kokeilemaan. Oikea tanssitunti löytyy parhaiten testaamalla ja opettajamme sekä toimiston väkemme auttavat mielellään, mikäli kysymyksiä nousee esille.

Tarjoamme myös muita tanssialan palveluita, kuten häätanssi- ja yritysopetusta, tanssiesiintymisiä sekä vuokraamme tilojamme muille toimijoille – yksityishenkilöille ja yrityksille.

Tanssila on nuori, innovatiivinen tanssikoulu ja meiltä saatkin henkilökohtaista palvelua. Laita viestiä, mikäli sinulla on kysymyksiä, ideoita tai mietteitä!

Tanssilan koko opettaja- ja toimistotiimin puolesta lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme.

Yst. Iiris Salmenmaa

Tanssilan rehtori