Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssila - ajankohtaista nyt!

Kesän tiiviskurssit ja leirit ovat julkistettu!

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 19.3. klo 8.00. Kesän tunnit löydät täältä!

Myös kevätkaudelle 2021 ehtii vielä mukaan. Lukujärjestyksen kevätkaudelle 2021 löydät tästä. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Tanssilassa toimii monta motivoitunutta tanssiryhmää, joiden tanssijat haluavat tanssia useammin kuin kerran viikossa ja yhdessä sitoutuneen ja innostuneen ryhmän kanssa. Ryhmiä on sekä lapsille, nuorille että aikuisille.

Lisää tietoa edustusryhmistä, jotka ovat kaikkein korkeimmalle tähtäävien tanssijoiden ryhmiä sekä intensiiviryhmistä, joiden tanssijat harjoittelevat viikkotuntien lisäksi omalla intensiivitunnillaan, jossa keskitytään ryhmän koreografioiden tekoon ja hiontaan.

Seuraava hakutilaisuus pidetään kevään 2021 lopussa. Ilmoitamme hakutilaisuuden ajankohdasta sosiaalisessa mediassa sekä nettisivuillamme lähiaikoina!

Tanssipalveluita - opetuksista esiintymisiin.

Tervetuloa tanssimaan kanssamme! Syksyllä 2020 aloitamme kahdeksannen tanssinopetusvuotemme.

Pääpainomme opetuksessa on alusta alkaen ollut laadukkaassa lasten ja nuorten opetuksessa. Aikuisten tanssitunteja on nykyisin myös paljon lukujärjestyksessämme tarjolla. Ilon kautta oppimisen pedagogiikkamme näkyy sekä lasten ja nuorten että aikuisten tunneilla.

Tanssimaan oppii vain tanssimalla ja esiintymään oppii vain esiintymällä. Kaikki oppilaamme pääsevätkin loistamaan lavalle syksyisin ja keväisin.

Toimintamme on avointa ja reilua – tule vaikka testaamaan. Kaikille tunneillemme (joilla on tilaa) voit tulla veloituksetta kokeilemaan. Oikea tanssitunti löytyy parhaiten testaamalla ja opettajamme sekä toimiston väkemme auttavat mielellään, mikäli kysymyksiä nousee esille.

Tarjoamme myös muita tanssialan palveluita, kuten häätanssi- ja yritysopetusta, tanssiesiintymisiä sekä vuokraamme tilojamme muille toimijoille – yksityishenkilöille ja yrityksille.

Tanssila on nuori, innovatiivinen tanssikoulu ja meiltä saatkin henkilökohtaista palvelua. Laita viestiä, mikäli sinulla on kysymyksiä, ideoita tai mietteitä!

Tanssilan koko opettaja- ja toimistotiimin puolesta lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme.

Yst. Iiris Salmenmaa

Tanssilan rehtori