Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Etude – Edustusryhmä PLUS

Edustusryhmä PLUS:n toiminta

Edustusryhmä PLUS on nimensä mukaisesti lisätreeniä edustusryhmissä tanssiville tanssijoille. PLUS-ryhmien lisäkoulutus on klassisen baletin koulutusta. PLUS-ryhmien jäsenet käyvät joko Ametistien tai Smaragdien kanssa samoilla tekniikka- ja harjoitustunneilla baletin, nyky- ja showtanssin, sekä kehonhuollon ja latinoshown viikkotunneilla. Etudella ja Serenadella on myös omat nyky-/showtanssin koreografiaharjoitukset, joilla ryhmät osallistuvat kilpailuihin ja esityksiin. Lisäksi PLUS-ryhmien tanssijat osallistuvat Ametistien ja Smaragdien ryhmien kanssa edustusryhmien leiri-, tiiviskurssi-, esiintymis- ja kilpailutoimintaan. Tämän lisäksi PLUS-ryhmillä saattaa olla myös omaa leiri-, tiiviskurssi, esiintymis- ja kilpailutoimintaa.

Etude on edustusryhmä PLUS, taso 1. Etude toimii yhdessä Ametistien edustusryhmän kanssa. Edustusryhmä PLUS, taso 2 on nimeltään Serenade ja se toimii yhdessä Smaragdien edustusryhmän kanssa.

Edustusryhmä PLUS:n haetaan erillisen hakukokeen perusteella.

Opetus tapahtuu sekä suomeksi että englanniksi.

Taso 1 – Etude on suunnattu noin 10–14-vuotiaille.

Taso 2 – Serenade on suunnattu noin 15–19-vuotiaille.

EdustusPLUS.PDF

Etude

Etuden tanssijat treenaavat Ametistien ryhmän viikoittaisten tekniikka- ja harjoitustuntien lisäksi kaksi kertaa viikossa omilla baletin tekniikka- ja harjoitustunneillaan. Etuden tanssijoilla treenit ovat yhteensä viitenä päivänä viikossa.

Etude on tarkoitettu niille tanssijoille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan vaativalle tasolle ja ryhmän toiminta on suunniteltu niin, että se antaa valmiuksia kohti tanssijan ammattilaisuutta ja tanssin ammattillisia opintoja.

Etudeen valitut tanssijat saavat pitää paikkansa yhden tai useamman vuoden – niin kauan, kuin katsotaan, että Etude-ryhmän taso on heille oikea. Serenade-ryhmään tanssijat hakevat viimeistään heidän tullessa Smaragdien edustusryhmään siirtymisen ikäisinä. Opettaja suosittelee jokaiselle tanssijalle hakukoetta Serenade-ryhmään tanssijan henkilökohtaisen kasvun ja tanssillisten valmiuksien myötä.

Etuden toiminta alkaa elokuussa 2020.

Opettajat

Etuden opettajina toimivat Olga Potapova, Iiris Salmenmaa, Tanja Kautiainen, Mimi Matinpalo sekä Jenna Tervala.

Hakeminen

Edustusryhmä PLUS:n haetaan hakukokeen kautta. Mikäli hakija on estynyt hakemaan hakutilaisuuden kautta (tai hakutilaisuutta ei pystytä järjestämään jostain muusta syystä) on hakeminen mahdollista videon muodossa.

Haku Tanssilan erikoisryhmiin