Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EdustusPlus-ryhmät

Päivitämme nettisivuja ja PLUS-ryhmien lukujärjesttystä ja opetussuunnitelmaa kaudelle 2024-2025, mikäli sinulla on kysymyksiä tulevaisuuden ryhmiin liittyen, otathan suoraan yhteyttä toimistoomme.

EdustusPlus-ryhmät ovat nimensä mukaisesti edustusryhmien kaikkein kirkkain tähti. EdustusPlus-ryhmät ovat pienryhmiä, jotka harjoittelevat Tanssilan erikoisryhmistä kaikkein eniten ja tavoitteellisimmin. Tanssilassa toimii edustusPlus-ryhmissä sekä klassisen baletin että showtanssin koulutuslinjat. Tanssijat harjoittelevat ansioituneiden opettajien johdolla.

EdustusPlus-ryhmiin haetaan vuodeksi kerrallaan. Seuraavan hakuajan voit tarkistaa täältä. Hakutilaisuudessa arvioidaan tanssin tekniikkaa, ilmaisua, koreografiaosaamista sekä motivaatiota.

EdustusPlus-ryhmät mahdollistavat monipuolisen esiintymisen ja kilpailun. EdustusPlus-ryhmät ovat myös toiminnassa tanssin ammattilaiskentän kanssa esimerkiksi musiikkivideoiden ja erikoisesiintymisten muodossa. EdustusPlus-ryhmien toiminnassa painotetaan myös kansainvälisyyttä ja ryhmät kilpailevat, harjoittelevat tai esiintyvät mahdollisuuksien mukaan vuoden aikana myös ulkomailla tai kansainvälisissä projekteissa Suomessa.

EdustusPlus -jatkotason ryhmät:

Etude (baletti)

Melody (showtanssi)

EdustusPlus -edistyneen tason ryhmät:

Serenade (baletti)

Harmony (showtanssi)