Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Discotanssin ja akrobatian perusteet (8+)


Discotanssin ja akrobatian perusteet -tunnilla harjoitellaan räjähtävän ja vauhdikkaan discotanssin perusteita. Tunnilla harjoitellaan erilaisia discon perusliikkeitä, isoja hyppyjä, jalanheittoja, pyörimisiä ja käsien liikkeitä. Lisäksi tunnilla harjoitellaan kauden aikana akrobatian perusteet. Tällä tunnilla opetellaan mm. erilaiset kuperkeikat, kärrynpyörien eri versiot, käsillä seisonta seinää vasten ja erilaiset siltakaadot.

Tunti sopii yli 8-vuotiaille, joilla on innostusta oppia perusakrobatiaa ja tutustua discotanssin perusteisiin. Tunnin sopivuudesta voi kysellä opettajalta tai toimistolta lisää.

Discotanssin ja akrobatian perusteet -tunnilla tehdään tunnin alussa discotanssia lämmittelyistä erilaisiin liikkeisiin ja liikeyhdistelmien harjoitteluun. Tunnin aikana harjoitellaan myös discotanssin tanssisarjaa, jonka ryhmäläiset pääsevät esittämään Tanssilan näytöksissä. Tunnin toisella puolikkaalla harjoitellaan erilaisia akrobatiataitoja lähtien helpoimmista liikkeelle.

Opettaja opastaa ja ohjaa samantasoisia tanssijoita erilaisissa erikoisliikkeissä eri vaikeusasteen mukaisesti. Tunnilla tehdään paljon toistoja ja harjoitellaan myös itsenäisesti erityisesti eri akrobatialiikkeiden tekemistä.

Tämä tunti sopii erityisen hyvin niille tanssijoille, jotka haluavat harjoitella ja kilpailla soolo- tai duoesityksillä, ovat osana edustusryhmien tai intensiiviryhmien toimintaa ja niille, jotka haluavat tekniikkatunnin lisäksi kehittää nimenomaan akrobaattisissa liikkeissä ja saada voimaa ja räjähdysvoimaa hyppyihin ja jalanheittoihin.

Tämä ryhmä esittää discotanssin tanssisarjan Tanssilan joulu- ja kevätnäytöksissä.

Varusteet:

Tanssijoilla tulee olla mustat trikoot tai mustat tanssilegginsit ja mustat shortsit. Yläosana tanssijoilla tulee olla tanssipuku.