Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dancemix (8 v+)

Dancemix palaa Tanssilan tuntitarjontaan tauon jälkeen. Dancemix-tunnit alkavat elokuussa 2023. Tämä tunti sopii niille tanssijoille, jotka haluavat keskittyä koreografioiden oppimiseen ja erityisesti tanssin huumaan!

Dancemix -tunnille ilmoittautuvilla tulee olla toinen viikkotunti showtanssista tai nykytanssista. Dancemix-tunnilla tehdään tanssisarjoja erilaisista tanssilajeista. Pääpaino tunnilla on showtanssin koreografioissa, mutta tunneilla harjoitellaan myös eri tanssilajien mukaisia tansseja.

Tämä ryhmä tekee yhdessä vuoden aikana esityskoreografian, jolla esiinnytään vuoden aikana Tanssilan näytöksissä ja lisäksi osallistutaan kevätkaudella Helsingissä järjestettävään Estradi-tanssikilpailuun. Estradi-tanssikilpailun osallistumismaksu on huomioitu ilmoittautumishinnassa.

Lämmittely alussa, useampia erilaisia tanssikoreografioita ja tunnin lopussa loppuvenyttelyt. Tällä tunnilla pääsee tanssimaan ja jammailemaan sydämensä kyllyydestä. Tanssin teknisiä seikkoja käydään läpi enemmän nykytanssin, showtanssin ja baletin tekniikkatunneilla.

Tunneilla käytetään treenivaatteita. Esim. urheilutrikoot ja toppi sopivat tälle tunnille loistavasti. Jalassa voi olla sukat tai paljaat jalat.