Dancemix – Aikuiset (15v.+)

Kenelle?


Dancemix-tunti on tarkoitettu erilaisista tanssityyleistä kiinnostuneilla kiinnostuneille yli 15-vuotiaille. Dancemix-tunneilla tutustutaan eri tanssilajeihin, kuten show-, nyky- ja jazztanssiin sekä katutansseihin opettajan omalla tyylillä. Tunnin voi aloittaa ilman aiempaa kokemusta lajeista. Dancemix-tunneilla tehdään alkeis- ja jatkotason harjoitteita tanssityylistä riippuen.


Tunnin kuvaus


Dancemix-tunti yhdistelee eri tanssityylejä. Tunneilla keskitytään kullekin tyylille ominaiseen ilmaisuun sekä harjoitellaan monipuolisesti tanssin eri elementtejä askelsarjoista lattiatyöskentelyyn ja pirueteista hyppyihin. Tunneilla harjoitellaan rohkeaa eläytymistä ja tanssityyleihin heittäytymistä! Dancemix-tunneilla tehdään tehokkaat alkulämmittelyt, lihaskuntoa, erilaisia tekniikkaharjoituksia, liikkuvia sarjoja ja monipuolisia koreografioita. Tunneilla keskitytään tiettyyn tanssityyliin parin viikon ajan kerrallaan.


Mitä mukaan?


Tanssiin sopivat vaatteet, kuten t-paita ja trikoot. Tunnilla ollaan useimmiten avojaloin, mutta myös sukat on hyvä olla mukana tiettyjä harjoituksia varten. Välillä tunneilla käytetään myös sisälenkkareita. Mukaan myös juomapullo.Tasot aikuisten Dancemix-tunneilla syksyllä 2017


Alkeet 1 – jatko: suositellaan jonkin verran tanssi- tai muuta liikuntataustaa (0,5–2 vuotta)