Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dance & Relax

Tällä tunnilla nimensä mukaisesti tanssitaan ja relataan. Tunti koostuu kahdesta osuudesta. Ensimmäisellä osuudella tanssitaan helppoja tanssisarjoja. Pääpaino on tanssin ilossa, eikä niinkään tekniikan hiomisessa. Toinen osuus tunnista on venyttelyä ja rentoutumista hieman aina viikottain varioiden.

Tämä tunti sopii hyvin henkilölle, joka hakee mukavaa sykkeen nostatusta viikkoon ja haluaa pysähtyä ohjatusti venyttelemään ja pitämään huolta kehostaan. Tämä tunti ei vaadi mitään erityistä kuntoa tai tanssitaitoa. Tämä tunti sopii hyvin myös toiseksi viikkotunniksi esimerkiksi teknisemmän tunnin parina. Tunti auttaa saavuttamaan myös kokemusta ja itsevarmuutta erilaisten tanssisarjojen tekemisessä sekä tietysti helpottaa kehon venymistä ja kehon käyttämistä, kun aktiivista ohjattua venyttelyä tulee tehtyä viikottain.

Tunnille sopii hyvin mukavat varusteet. Tunnin lopussa käytetään tanssimattoa, jonka päällä venytellään ja rentoudutaan. Voit ottaa mukaan oman mattosi, jos haluat. Mukaan kannattaa varata myös juomapullo. Dance & Relax -tunnin jälkeen kannattaakin juoda paljon vettä, jotta kuona-aineet poistuvat tanssin ja venyttelyn jälkeen mahdollisimman tehokkaasti kehosta.

Tämä ryhmä ei esiinny Tanssilan näytöksissä.