Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Baletti aikuiset 15v+ ja 20v+


Baletti – 15v+ ja 20v+

Baletti sopii kaikille aikuisille ikään ja kokoon katsomatta. Tunneilla keskitytään oikeanlaiseen harjoitteluun huomioiden aikuisen vartalolle sopivat liikeradat. Aikuisten baletissa on useampia eri tasoja alkeista edistyneisiin.

Alkeet

Perustaso

Jatkotaso

Edistyneet

Balettitunneilla liikutaan klassisen musiikin tahdissa ja harjoitellaan baletin liikekieltä. Balettitunti etenee tankotyöskentelystä keskilattiatyöskentelyyn. Jatkotasosta eteenpäin kuuluu tuntiin myös kärkitossutyöskentelyä. Balettitunnin keskeisiä teemoja tekniikan osalta ovat linjaukset, ojennukset, venyvyys, keskivartalon hallinta, varvastyöskentely, piruetit ja hypyt.

Koreografiaryhmä Helmet on aikuisille ja yli 20-vuotiaille edistyneen tason tanssijoille suunnattu intensiiviryhmä. Ryhmän oman koreografiaharjoituksen lisäksi tanssijat valitsevat vähintään yhden klassisen baletin tekniikkatunnin.

Lue lisää Helmet baletti -koreografiaryhmästä!

Varusteet

Aikuisten balettitunnilla ei ole yhtä selkeää pukukoodia. Monet suosivat urheilulegginsejä balettipuvun tai toisen yläosan kanssa. Erilaiset balettihameet ovat myös olleet suosittuja tunneilla! Pehmeät tossut ovat tärkeät, mutta ensimmäiselle tunnille niitä ei tarvitse, alkuun pääsee sukilla. Hiukset on hyvä laittaa kiinni, jotta ne eivät häiritse tuntityöskentelyä.

Jos tanssijat ovat innostuneita esiintymään Tanssilan näytöksissä, tulisi näytöksiä varten jokaiselta löytyä seuraavat varusteet (näissä varusteissa voi myös erittäin hyvin treenata koko tanssikauden):

- vaaleanpunaiset balettitossut
- vaaleanpunaiset balettisukkahousut
- musta balettipuku