Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ametistit


Ametistit ovat noin 11-12-vuotiaita tanssijoita.

Ametistien yhteisten harjoitusten lisäksi tanssijat valitsevat Hohde baletin jatkotaso, Loiste nykytanssin jatkotaso sekä Loiste showtanssin jatkotaso -tunnit. Lisäksi Ametisteissa olevalla tanssijoilla on harjoitusohjelmassaan latinoshow-tunti sekä tanssijumppa. Ametistien tanssijat voivat valita yhden lisätunnin halutessaan.

Ametistit-ryhmäläiset voivat hakea EtudePLUS -ryhmään. Etude on suunnattu noin 11–14-vuotiaille, jotka haluavat päästä tanssiharrastuksessaan vaativalle tasolle ja ryhmän toiminta on suunniteltu niin, että se antaa valmiuksia kohti tanssijan ammattilaisuutta ja tanssin ammattillisia opintoja. Etuden tanssijat harjoittelevat Ametistien ryhmän lisäksi kaksi kertaa viikossa omilla baletin tekniikka- ja harjoitustunneillaan sekä sooloharjoituksissa. Lue lisää Etudesta tästä.

Ametistien harjoitusohjelma 7, 5 h /viikossa tai enemmän


  • 30 min Ametistit - baletti torstaisin Metsälässä
  • 30 min Ametistit -nykytanssi keskiviikkoisin Metsälässä
  • 45 min Ametistit -showtanssi lauantaisin Metsälässä

Ametistien yllä oleville omille tunneille ilmoittautuminen: Ametistit K2021

Lisäksi Ametistit valitsevat harjoitusohjelmaansa seuraavat tunnit.

Lisäksi Ametistit valitsevat ohjelmaan seuraavat tunnit:

- Latinoshow alkeet lauantaisin klo 13.30-14.15 Metsälä

- Tanssijumppa Metsälä torstaisin klo 18.30-19.30


Ametistit voivat ottaa harjoitteluohjemaansa vapaavalintaisen hohde- tai loiste -lisätunnin, soolo/duo -tunnit tai hakea EtudePlus ryhmään halutessaan.

Hyviä lisätunteja Ametisteille toisten Hohde- ja Loiste-tuntien lisäksi:Ametistit -ryhmässä tanssija tanssii 1-2 vuotta ja siirtyy harjoittelemaan Rubiinien kanssa opettajan suosituksesta. Hohde- ja Loiste jatkotason tuntien opettajat voivat suositella siirtymistä Rubiineille tarkoitetuille baletti- show- ja nykytanssitunneille, jos oppilas on taidoiltaan valmis seuraavalle tasolle.


Ametisteilla on esiintymisiä, kilpailuja sekä tiiviskursseja ja leirejä vuoden aikana.

Ota yhteyttä toimistoon, mikäli kiinnostusta on pyrkiä mukaan ryhmään ja kuulemaan toiminnastamme lisää.