Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nykymix - Aikuiset (15v.+)

Kenelle?

Aikuisten Nykymix-tunti on tarkoitettu yli 15-vuotiaille tanssijoille. Nykymix sopii kaikille aikuisille ikään ja kokoon katsomatta. Nykymix on menevä tunti, jossa hyödynnetään nykytanssia, jazztanssia ja showtanssia. Tärkeintä tunnilla on iloinen tekemisen meininki. Nykymix-tunneilla on useita eri tasoja.


Tunnin kuvaus

Nykymix-tunnit perustuvat nykytanssiin, mutta tunneilla on vaikutteita myös muista lajeista, kuten jazzista ja showtanssista. Nykymix-tunneilla liikutaan monipuolisesti koko kehoa hyödyntäen. Tunneilla harjoitellaan nykytanssin tekniikkaa sekä tehdään monipuolisesti erilaisia kehon käytön harjoitteita eri tasoissa. Tunneilla harjoitellaan myös menevämpiä liikkumisia ja liikesarjoja hyödyntäen jazzin ja showtanssin liikemateriaalia. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä tanssijana mahdollisimman monipuolisesti. Nykymix-tunneilla tehdään alkulämmittelyt, lihaskunto-osuus, eri tanssilajien tekniikan harjoitteita, liikkuvia sarjoja ja monipuolisia koreografioita.


Mitä mukaan?

Tanssiin sopivat vaatteet, kuten t-paita ja trikoot. Tunnilla voi olla avojaloin, mutta myös sukat on hyvä olla mukana tiettyjä harjoituksia varten. Mukaan myös juomapullo.

Tanssilan lukujärjestyksestä näet tällä hetkellä tarjolla olevat tunnit ja tasot.